Tuesday, January 29, 2019

BUZZ GAME

0 comments
Budak-budak suka sangat main ni. I always let them play before the real lesson starts. This is one of the strategies to make sure pupils will memorize the time table. For starting, it will surely take a lot of your teaching time, but once they love it, each time you enter the class, they will ask for BUZZ game. haha.
  • Pupils need to stand up.


    ni gambar masa relief kelas Madam (6 Zamrud) tahun lepas(2018). Aktiviti yang berguna bila tak de idea nak buat apa time tetiba kena masuk relief kelas orang. Memula semua berdiri.


    • The teacher will give instruction on the flow of the game. Kena la kan, sat gi lepas orang ni, orang tu tunggu pulak orang lain jawab padahal dia punya turn. So the instruction needs to be clear.
    • The teacher will have to state the time table involved clearly. 
    • Then you may start the game with anyone you choose.


     5 Violet.
     Masa ni first time introduce game ni. Terkial2 la sket depa ni.
     Nampak tak dah ada yang kena duduk.

    actually kita kena masuk bertanding PAK21 punya aktiviti la. hehe. dah memang kita buat so ok la.


    ok dah setel edit




    0 comments: