Thursday, July 26, 2018

KONVO FEMAC ZON SELATAN KALI ke-7

2 comments
Proud moment as a mom. Walaupun peringkat bawahan saja, yet i am still proud of my zharif. 
semua related to number 7. konvo ke 7 on the 7.7. Happy Birthday yang ke-20 abang. 
First two pics taken after got the robe. Pepagi dah exercise naik bukit bergegas cari En. Shahril untuk ambik jubah. Lega bila dah dapat.

then bergegas cari2 pulak mana gang2 abang. kat mana nak beratur..maklum la org tak gi rehersal. x dan la nak gi. abang kerja n ibu pun x amik cuti lama2.





Gambar2 sebelum abang masuk barisan.

dah setel abang, baru lah kami melayan perut yang berkeroncong. sblm umi sampai amek kami, masa dipenuhkan dengan slfie n weefie.


walaupun i am not a product of UTM, tp selfie tempat2 gini macam wajib pulak bila dah sampai. ni kali ke 3 sampai UTM ni. First dulu masa Kak G Konvo, Second masa International English Carnival, datang dengan budak2 CBN1 n kak Rozie Rozila. Then ini time pulak. Next tahun depan bila ateh konvo pulak.

kak G datang n bawak kami makan tang ni. Ok la kan. Lapo. leh tahan jugak la harga.

then sebelum balik ke dewan, boleh pulak tour UTM. Boleh pulak gedik2 atas jalan. hehu


layan jer la. kwang3

Then after that bermula la episod lemau menunggu abang keluar dewan. beli slot bergambar n beli bunga. ini lah jdnya kalau ibu pegi tak de ayah. ayah jaga aki yang x berapa sihat kat umah. Bertabah ibu bawak kete jauh2. gilir2 ngan abang n mak su nadirah.


RM80. kan mak su? lupa la pulak rege. Ok la kan. Bila letak,..terus kami sambar. Yang tinggal kat rak dah x semenggah. 
maka kami la rasmi amek2 gambo while waiting for abang.

sekadar melayan tukang amek gambo. ikut je arahan dia. hehe

bila abang kluau...terus terkam amek gambo studio. ni kakak curi2 amek. sabar menanti gambo sampai ke sekolah.
x cukup korum. Ada ibu je dah cukup kan bang?? hehe

then sesi selpiaq kami2 sebelum sesi memulangkan jubah n off balik ke KL kerana abang keje juga adanya petang ni.


2 comments: