Thursday, July 05, 2012

terkini

 mu hubby dah selamat kembali ke tanah air pada Rabu minggu lepas n dia bawak balik dies ni semua untuk sang isteri. sangat sronok. tapi kalu dapat pg n pilih sendiriii...lagi SRONOKKKKKKKKK! sigh!

 dalam sibuk2 sure kena siapkan ini selagi ada tempahan. Tempahan kengkawan kakak Alia 
n kakak Aiesya.
 

ini pula pokok sifir idea cecikgu matematik CBN1 untuk menggalakkan memurid menghafap sifir. sesiapa yg tamat hafalan sifirnya, namanya akan tumbuh sebagai dedaunan pohon itew. setakat ni sambutan positif dpd bebudak, merekammg sronok menghafal sifir. kalau masuk kelas tak blajar pun tak per, asalkan dapat hafal sifir n letak nama kat pokok. huhu...gitu la pulak hasilnya ya. tapi bila menghafal lancar, tanya soklan2 rambang, tehegeh2 jugak menjawab. adoiii.

ni pulak kerja2 last minute yg diberikan kepadaku. menghasilkan baju2 robot. tapi sebab minat punya pasal, kugagahkan diri merekacipta n ini lah hasilnya. puas ati den. saya suka..saya sukaaa. 
 ni robot yang dah ready nak performe. 
pertandingan next monday. hope u all berjaya. ada menang kategori mana2 pun jadi la. nak lawan sekolah cina tu rasanya tak mampu la kot tapi kalo menang tuu, alhamdulillah. rezeki la tu.

next: siapkan donut 3 bijik tempahan aini, frame hari jadi kawan mak su.

0 comments: