Saturday, June 09, 2012

hari-hari terakhir cuti

hari ni ada menolong Cik tengku noor jadi statistik punya orang kat sekolah. Grading dia punya gymnast. gamai la pulak calonnya. lambat betul habis.

hari ni juga gi amek Aiesya balik. itu budak suka kasi darah ibu naik. pepagi dah kol suh datang segera. ingatkan pasal apa. tapi tak segera pegi...cecepat kol cikgu dia tanya. kalau ikut dia, aii...jadi cam ari tu. pegi pagi tapi bendanya petang.

hari ni juga siapkan ini.
 ni saja gatal. buat untuk aliah sebagai sampel. kengkawan dia boleh tengok lebih dekat lagi. he he
 ni siapkan hari Khamis kalau tak salah. last order dari kengkawan kakak alia untuk disiapkan dalam cuti sekolah ni. alhamdulillah dah selesai dah.
ni progress untuk cik puan Syima. sangat teruja nak buat ni sebab tak penah lagi buat sebelum ni. kalau benda yang dok buat berulang2 kali tu, saya jemu.  he he. design dia lain sket ya syim. lg lawa. he he

keje menipu minit mesyuarat blom selesai. kita cuti bersalin pun kena kat kita jugak. nasib la kan. aik...jangan mengeluh rosliza. tak baik. he he. dah mengeluh punnnn.

hokeh. perut lapar. mau carik makan. adioss.

p/s: tak suka nak melalui minggu depan yang bz.owh tidakkkk!!!


1 comments:

Unknown said...

wak.. tak sabar nak tgk hasil nye yg PASTI MELETOP :) takpe take your time.. busy gile ngan tempahan ek...