Saturday, May 07, 2011

bakul hantaran

lama sungguh saya tak muncul. ada juga menghasilkan bahan tapi too bz to upload. bz la lately kat sekolah ditambah lagi dengan rasa M yang melampau. tenet pun dah tak selalu buka. wahh...nampaknya rosliza boleh hidup tanpa tenet la. ha ha ha...ok la tu kan. he he

this is the latest hasil kerja tanganku. tempahan cikgu lin untuk adik lelakinya yang telah pun selamat menikah hari ini. esok kenduri di pihak perempuan yang juga merupakan adik kepada kawan cik abangku. so we all dapat dua-dua jemputan la.cabaran menyiapkan bakul2 ni kerana saiznya yang tak sama besar kerana dibeli sendiri oleh cikgu lin. juga masa yang terhad kerana cikgu lin tak mention tarikh sebenar. ingatkan nak guna cuti sekolah nanti. walau bagaimana pun, setelah berhempas pulas setiap petang dan malam minggu ni, akhirnya selesai la juga. ni la sebahagiannya. 5 bijik jer yang nak kena siapkan tuu...he he..kecoh.

3 soklan pekse nak kena siapkan tapi masih malas. hmm..kena buat..kena buat...nanti kena marah ngan kp. huwaaa huwaaa..

dikesempatan ini, ingin daku mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT HARI IBU untuk semua ibu-ibu didunia ini especially untuk ibuku PN. SITI NOH IBRAHIM yang begitu tabah menempuh keperitan hidup dari kecik sehinggalah sekarang ni. nnati mak ya...umah on the way. semunya untuk mak.

2 comments:

sHi Ma said...

lama myepi n sunyi "simfoni.blogspot" nie... wah cantiknya bakul2 hantaran, leh lah tempah pasnie.. huhuhu

~ Ibu ZAAZ ~ said...

bolehh..bolehh..