Saturday, March 12, 2011

Cuti sekolah day 1

pepagi gi makan kat keramat. alhamdulilah tetiap kali gi, ada tempat nak park kete. he he

peh tu terus gi sekolah-meeting umah ijau. Hampeh. parents yg datang ada la dalam 6 family. yg lain cikgu2. tak bermakna perbincangan hari ni. kalau yg datang tu tak datang pun, tak de kurangnya. hu hu. tapi hasilnya, dapat la tailor baru menggantikan kak ita yg tengah sarat mengandung tuh. ann tepon saja nak mengacau je ek pagi tadi. Biaserrrr dia tuh.

Balik umah, solat n gi makan kenduri pulak kat Jinjang. peh tu balik, n sampai la ni dok umah. tadi dah upload soklan masuk scribd. saja nak share ngan kengkawan tang tuh. nak upload masuk cerdik.net tak boleh. memacam kekangannya. saiz besar laaa....memacam! malas layan. Beria2 pihak BTPN KL suh guna Cerdik.net tu hah. tapi nak upload pun susah. guna Scribd, kejap jer upload, dah setel.

so hari ni akan berlalu dengan tak banyak benda berpekdah dibuat. hu hu

1 comments:

sonata anak kancil said...

kelas tambahan next week...he3x...kang cikgu ramai murid kurang!