Friday, March 11, 2011

update setelah menyepi

he he..sebab...dah bosan.

makin hari, makin cepat tidur. cepat benar rasa ngantuk. adakah sebab makan banyak? haa...ye la kot. ghamai dah tegur badanku yg makin berisi..isi lemak ya. bukan isi lain. haa...ann, jangan berangan nak amek anak kak za jadi anak angkat. mintak kat kak zura. anak dia kan lebeh dr kak za punya. he he

mungkin juga sebab penat...tapii...aaa...skrg dah tak banyak ngadap laptop dah pun. main game pun lambatnya nak naik level. ha ha..tak per..tak penting. ann kena la ngadap sebab kena buat assignment kan? kan?

esok dah mula cuti skolah. angan-angannya nak jenguk2 fail koko yg tak berapa nak lengkap tu, tapii....tgk la. ni masih angan-anganku. kalau gb baca, kompem dia sedih pasalnya dia dok harap cikgu dia ni buat pelan strategik n pelan2 lain yang tak berapa nak logik tu untuk unit koko dia yang hampeh tu. Owh Lehan, cepat la jadi GPK koko...senangggg keje kak za. he he

owh...nak kena siapkan kertas pekse. yang ni wajib la kubuat.

esok, ada meeting parents umah ijau pulak. harap-harap tak meleret2.

selasa nanti, ganti ann jadi cikgu pengiring bebudak buat persembahan sempena anugerah sukan negara. hmm...keje biasa. harap2 leh salam lagi ngan tuanku permaisuri yang cantik lawa tuh.

gi bercuti ke? tak kot pasall...nak setelkan pasal tanah n urusan nak bina mahligai kami. lagipun, skrg, cuaca tak berapa nak bagus kan? tsunami lagik melanda. gempa sana sini. Kita perlu bersediaaaaaaa....tingkatkan amalannnn. Dunia sudah tuaaaaa.....

apa yang best separuh penggal pertama ni?

Kelasku menang pertandingan Perarakan maulidur rasul. Haa...tahun ni 3D will conquer semua pertandingan tahap 1 ya. Tahun lepas agak sukar kerana ada kelas yang "berduit" conquer. i surrender la kalau lawan pakai2 duit bagai nih.

ni personal ya: dapat hadiah dari mr mamaku. tq la darling. luv u... muahh muahh.

will update again ntah bila.

SELAMAT BERCUTI sambil bekerja untuk SEMUA GURU Di MALAYSIA.

0 comments: