Sunday, February 06, 2011

sepi coz bizi

salam semua...he he..biaser la blog ni kalu tak berupdate tu means the owner is beri2 bz.

dah habis dah cuti seminggu sempena raya cina n hari wilayah. rasa cam cuti pertengahan sem. tapi tak bestnya, abang zharif still sekolah lag. tapi tak pe. budak2 dah puas bawak main kat desa waterpark. now their faces are turning to ...tak tau nak kata. tukar kulittt!!!. kakak sibuk dok carik apa yg boleh memulihkan rupa paras montelnya itew. haa...dia dah pandai malu. mujur la sekolah semua pompuan. tu la..masa main tak henggat donia. wa ka ka ka ka.

start ahad lepas sampai isnin, sibuk la menanda buku2 yang menimbun n siapkan tempahan kengkawan mak su Dira. lama tol tak menjahit nih. kui kui.

ni hah hasil untuk kengkawan mak su.
banyak jugak keje sekolah bawak balik selain buku2 yang nak kena tanda. register...malam ni siap la. yg buncinyer, ade gak la parents yg tak reti nak isi bagi lengkap borang2 yg diberi. maleh tul derang nak tengok surat beranak anak2 memasing. end up dengan kerja ku juga yang tak siap. hu hu..alamak...kakak n aiesya punya borang smm tak print lagi. tapi tak pe..dah ada dah dlm simpanan..update sket n print jer. senangggg! he he

ni pulak tempahan ticer aini untuk dirinya n anak2 nya. first time buat donat n burung antu n singa n tice tuh.
sangat suker ngan tice tuh. hope tice aini pun suker gak.

okeh. nak gerak ke giant jap. cik abang nak carik sesuatu n madam teringin plak nak makan eskrem. okeh. bubai.

2 comments:

♥Azie♥ said...

cantiknyer..kreatifnyer

Wan Z Syima said...

mmg kiut le yg Tice Aini tu..hehehe