Tuesday, December 07, 2010

signage pulak n cerita reunion lagi


ni untuk cikgu lin sempeba dia pindah umah baru n sempena hari jadi dia 4hb lepas. boleh ler dia letak kat pintu depan umah dia.

semalam sungguh seronok kerana dapat jumpa ngan kengkawan lama sekolah rendah.
setelah 24 tahun, inilah reunion bersar kami n next year will be more meriah lagi sempena sambutan jubli peraj persahabatan kami. ghamai lagi yg tak dapat seru semalam. bila dapat tau, bising ler memasing. so kita jumpa tahun depan la ya. korang2 pun duduk sekitar ampang jer kan.. he he

memasing dah mengembang terutamanya bebudak lelaki la. wa ka ka kaka.
n paling tak sangka, si penyanyi pretty ugly tu pun member kita orang. jenuh la matchkan gambar n memang muka di atak berubah.
tengok gambar bawah:
ni pulak satu2nya gambar dalam simpananku untuk mengenang zaman sekolah rendah.
maser ni memang dok gila menari. bertanding, menang, buat pertunjukan....blajar langsung tak tau apa. seronokkk saja yg ingat. he he

pertemuan tak formal ni kita orang buat kat risda corner yg mana ornernya kawan kita orang jugak. dari kecik ngaji sekolah n sekolah agama sama2 ngan dia. tapi dia ni dari kecik lagi dah banyakkkk kali pegi naik haji.
ni la tuannya..yg berbaju cerah tu
haji amir ni memang dari kecik dah besar badannya. yang sebelah dia tu ialah kita orang punya ketua pengawas dulu. top student kat sekolah n la ni dah jadi doktor pakar kat HKL. pakar tang belah2 kepala hotak orang n tulang belakang. dia pun badannya agak besar juga la dulu tapi tak gemoks. sekarang gemoks. tapi tuan dr tengah cuba diet nasik macam kita2 la ann..he he...macam la ann baca.

n inilah kami yg datang semalam.
tak sabarnya nak tunggu reunion tahun depann...kompom lebih meriahh..
ni para jelitawan tahun 1986
ni pulaks sang arjunanya. ha ha

kol 2++ pagi baru saya balik. saya n beberapa orang jer. yg lain takut bertukar jadi katak tatkala detik 12 malam. he he cik abang saya punya la ghisau ingat saya dah kena culik. sebabnya bateri henpon pun tak dak. dia kol tak dapat laa...huwaaa..huwaaa...huwaaa
maaf la ya. ibu lupa diri bila jumpa pakwes pakwes lamer tuh...kui kui kui
nostakgia zaman kanak-kanak sayaa yg sangat indah untuk dikenangg..

2 comments:

ann said...

jgn risau tuan punya blog cik ann nie selalu baca hehehehhe baguslaaa biar semua kurus tapi bukan kerana pil or herba.....

ann said...

comel laa junizam n haslina hehehe