Saturday, December 04, 2010

flowers..flowers..

misi menghantar barang hari jumaat tak success sepenuhnya kerana rumah mak Pn. Alfa tak der orang. hu hu...ni tunggu pn Alfa a.k.a pn. azza balik dr menguruskan masjid yg dibina adiknya. tapi apa pun, budak2 seronok dapat keluar dari kurungan gril rumah ini. keh keh keh

semalam berjaya siapkan 4 buah laporan menjadikannya 5 dah siap so far. akan ada lagi yg akan menyusul lepas nih. ok. tolak tepi jap.

semalam, Bos Besar ANI SUP UTARA, Pak Hassan telah kembali menemui penciptanya, maka hari ni semua outlet ANI SUP ditutup. al-Fatihah. sementara menunggu cik abang menguruskan keperluan jenazah, ibu dok ngadap felt. n hasilnya :
tadaa...asyik betul main cantum2 warna. malam ni sambung lagi guntung2, cantum2 nih.

nak beli tak? sekuntuk RM2. beli 2 bagi RM3.50. he he. boleh pilih yg dah siap atau nak cantum warna sendiri pun boleh. tu pun bergantung pada bekalan warna yang ada la ya. end product dia pun boleh pilih macam gambar kat bawah nih.

detail bunga you olls boleh refer kat blog saya yg lagi satu -> zaazytouch

anak2 dah tak sabar nak main beskal. dah beberapa hari terkurung dalam rumah n petang ni kami akan main. nampaknya cuaca ok jer tuh. sesambil menjenguk kekanda yg turun dari JB semata2 nak gi MAHA la tu. pencinta flora la katakannn...okeh. bebila nanti, i sambungs lagi. bye!

3 comments:

ann said...

I nak order purple, peach,pink,blue,yellow please. Ini betul3 bukan cubaan ya

~ Ibu ZAAZ ~ said...

tu kaler yg samer ke utk satu bunga atau campur2 warna untuk satu bunga? cuba bg tau detail ya puan.

ann said...

satu2 laa satu warna satu bunga hehhee