Thursday, October 07, 2010

dah lama siap






dah lama siap tapi tak sempat update. bz siapkan kertas soklan yang tak siap-siap kugak tuh. he he. saya ikut bos saya yang nak anto ari senin soklannya. i follow u bos.
ghamai yang suka makan kek. lagi 2 bijik kena masak. peh ni ada beberapa bijik kek lagi nak kena masak.ni bantal kecik untuk kakak tercinta. tapi bukan kakak tuan tanah ya... tapi kakak si hanna yang namanya melina. n keychain nama ini juga telah disiapkan.
tak berapa puas ati dgn yang ni pasal tuannya pilih warna yang tak berapa menyerlah. kalu tuan-tuan yang mengorder kasi tuan tanah pilih suka hati, memang best tuan tanah mix n match warna felt2 yang ada. kek n bantal kat atas tu tuan tanah pilih warna sesuka hati tuan tanah. wa ha ha ha ha

order terkini, 26 batang pensel lagik n 26 huruf Q. dan dengan penerimaan order2 tersebut, maka pesanan lain lepas ni tak kan diterima lagi sehingga diumumkan kelak. pasalnya udah belambak order wei...kena siapkan segera tuh. owh tidakkkk

2 comments:

alfa juliet said...

busynya kamu...dari main2, akak dah serius berbisnes..kejap lagi dah ada org kaya baru ni.hehe

ann said...

tempahan an tue ada dlm list ke tak sedih wooo kalau x ada