Sunday, October 03, 2010

Pensel nan 28 batang

pulun menyiapkan order ini.

jenuh menyiapkan sebabnya tuan tanah tak berapa gemar buat benda yang sama untuk masa yang panjang. mujur 28 batang jer.

ini order seorang cikgu kawan kepada seorang cikgu yang juga merupakan adik kepada seorang cikgu. he he. ringkasnya, order kawan adikku.

peh ni kena siapkan kengkawan alia punya sebab nak cepat n peh tu nak berenti kejap jer barang sehari dua pasal nak siapkan kertas pekse. kang nanti cikgu lehan marah. he he. aper khabar la cikgu lehan kat bandung tu ya? dah kat airport dah kot on the way nak balik seberang balik.

okeh. mau kemas tempat menjahit ini dulu. besepah tak hingat. bubai...jumpa lagi di episod yang akan datang.

2 comments:

ann said...

hhahahhahhah rindu sangat pada negara sendiri .. rindukan teh o ais laa kak za..huhuhu ann dah selamat sampai kat airport pagi tadi pukul 9.30 tggu che mat kak tini ambik kat putrajaya sbb wadi masih dlm hutan cmping sekolah dia.. nie bila nak siapkan ana punya tempahan nie hehe. ok laa slow2 .. an sampai terus terkam komputer nak tgk apa pkembangan terkini.. nie dah pukul 2 tadi sampai umah kul 1.30 nak rehat dulu perubahan waktu n cuaca la katakan ..

sonata anak kancil said...

salam...lama tak ke sini...cantik & kreatif hasil tangan Ibu Zaaz