Sunday, October 03, 2010

Pensel nan 28 batang

2 comments
pulun menyiapkan order ini.

jenuh menyiapkan sebabnya tuan tanah tak berapa gemar buat benda yang sama untuk masa yang panjang. mujur 28 batang jer.

ini order seorang cikgu kawan kepada seorang cikgu yang juga merupakan adik kepada seorang cikgu. he he. ringkasnya, order kawan adikku.

peh ni kena siapkan kengkawan alia punya sebab nak cepat n peh tu nak berenti kejap jer barang sehari dua pasal nak siapkan kertas pekse. kang nanti cikgu lehan marah. he he. aper khabar la cikgu lehan kat bandung tu ya? dah kat airport dah kot on the way nak balik seberang balik.

okeh. mau kemas tempat menjahit ini dulu. besepah tak hingat. bubai...jumpa lagi di episod yang akan datang.

2 comments: