Tuesday, September 07, 2010

keliru

tetiba ari ni kami keliru n
end up dengan berbuka tempat lain2.
hu hu

n ari ni la first time kami anak-beranak berpuasa without sahur.
sian anak2ku.
bunyi jam tutup n lena semula.
bangun semula bila azan dan bunyik. kui kui
tapi alhamdulillah...idok ler mereka bising kata lapar.
takut kena marah gak nya kalau kata gitew. huwaa huwaa

ari ni dan la den menyiapkan ini :
satu lagi order Puan Rozila a.k.a kak Rozie.
yang doraemon tu ya. yang Hanna and the aeroplane tu,
kawan si alia punya.

ada dua lagi kak Rozie punya order.
Doraemon tu untuk anak2 lelakinya.

dua lagi untuk anak2 pompuannya pulak.
ho ho

yang klip rambut kat bawah ni pulak,
saja buat sebab bunga cekelat tu dah buat beberapa hari dah
tapi tak tau nak buat untuk apa.
so taouch up sket kasi tambah warna kuning kat belakang
n kawenkan ngan klip rambut bebudak kat umah ni hah.
si Aiesya dah cop dah.
ok la tu kan. Kakak dah ada, Aiesya pun nak jugak la kan.

Zharif je blom dapat2 lagi tempahan dia pasal
ibu nak siapkan orang lain punya dulu.
sabar ya bang!

0 comments: