Monday, September 06, 2010

Hair clip for today

i made these hair clip for trial purposes. n cik kak tu dah try dulu dah. pakai bawak jenjalan carik buku ngan ibu hari nih. suker betul dia ngan hair clip tu. more will come soon coz dah beli banyak banana clip tu masa kakak alia nak bertanding koir ari tuh tapi tak pakai. Phua la nih suh belikan tapi peh tu buat tak tau jer. haa...saper nak bayar tuh? mujur gak la ada gunanya juga.

misi sebelum raya ni, menyiapkan tempahan kengkawan alia n kengkawanku juga. boleh siap ke? hu hu
Posted by Picasa

1 comments:

Wan Z Syima said...

wah dah mcm2 dah nie wak!! tgn kreatif mmg menjadi je kan...
good jobs.. boleh buat jual tau ;)