Tuesday, June 29, 2010

Kerana dengki...

tajuknya ganazz

tapi jangan takut. tak de bendanya.

sebenarnya dok dengki ngan si manis hajar yang pegi iCity. Encik abang penah ajak gi, tapi at the moment, ghaser cam membuang maser jer nak gi sana. tapi bila tgk gambar2 si hajar, ghaser meluap2 nak menuju ke sana. so ajak la si encik abangg...terus setuju ajer dia. kebetulan memang kita orang kat luar masa tu, ronda2 cari buah. tapi tak jumpa yang bekenan.

makanya, hari itu sampai la kami kat situ. 1st time sampai memang la teruja. berkelipan lampu di sana sini menghiasi kegelapan malam. dahsyat sunggos mereka memikirkan idea2 pembaziran itew. ghamai jugak orang malam tuh. apatah lagi ada tayangan beberapa skrin besar sempena piala dunia. mashukkk poket peniaga2 tang tu. ingatkan takat ada taman n lampu jer. ghoper nya ada jualan juga.

moh la layan gambar2 yang tak berapa elok tuh. dah puas ekjas mode dah tu.


kami balik dalam pukul 12 lebeh. dkt pukul 1 kot. tak sedar masa berjalan. tapi kami sampai pun actuallynta dah pukul seploh lebeh dahh...sebelum balik, lapor..jadi kami beli ni:
kami anak beranak memang suker benda nih. hantu kopok lekor. tak kira ar sedap tak sedap pun, kami boleh makan. kui kui...murah pun murah...ye tak? zhaim rembat pestol belon. tidor pun dok pegang jugak.

tau tak? esoknya kami pi lagi sebab hari yang ni, ada satu park haiwan2 tak bukak. esok baru bukak. tu yang pegi lagi tu. tapi not so excited like the first day. malam yang kedua kami pegi tu lagiiii ghamai orang. huh..kol satu lebeh baru balik malam tuh. beli kopok gak lagi. kali ni cik la pun join sekali.

2 comments:

alfa juliet said...

teruja jugak nak gi bila tgk gambar2 yg cantik

~ Ibu ZAAZ ~ said...

gi laa...bukannya jauh sangat pun. hehe