Wednesday, June 30, 2010

Last day..

i really wanna join this giveaway contest coz sangat sangat sangat sangat teruja dengan kad yang direka cipta oleh tuan punya blog yang sangat sangat sangat kreatif.

dah lama jadi silent reader dia tapi sebab nak join contest n takut rasa dah follow tapi sebenarnya blom follow, me, once again, klik the follower button. Itu berlaku beberapa minggu yang lalu tapi baru hari ni nak update blog tentang contest tu sebab dari masa ke masa, mencari2 bahan yang menarik untuk diceritakan di sini. he he

This is the contest :


dari blog LIN HANDMADE GREETING CARDS

menarik kan? ada juga cuba2 tiru hasil kerjanya tu (bukan untuk tujuan meniaga. harap halalkan ya) tapi tak berapa nak jadik sebab alatannya tu tak berapa nak lengkap. so saya selalu berkarya ala-ala syok sendiri jer tapi tetap jugak orang puji2. tu semua tak penting. yang penting kepuasan hatiku.

dek kerana minat juga, mulanya hanya buku ini yang ku ada,


hari ini ku menambahkan lagi koleksi buku kraf ku dengan buku2 ini pula.


best buku ni. ada siap bagi bahan2 lagi kat dalam tuh. sungguh sronok rasanya. berbaloi2.

ini la sebahagian benda yang kuhasilkan dengan tangan dan komputer. kui kui...idok la hebat macam tuan punya blog LIN HANDMADE GREETING CARDS tu kan.

sangat sangat jeles dengannya tapi sendiri tak mau usaha sebegitu usaha pasal tau diri ini akan cepat bohsan buat keje yang samer cenggitu. sebab itu le jadi cikgu sajer. he he

la ni saya tengah deco dinding umah dengan kertas2 budget yang ala2 ada jer. sikit2 saya touch up. kalo nak harap duit ader baru nak buat semua, ghasernya dok gitu la lagi. saya kena bertindak sendiri kerna encik abang saya tak berapa nak reti nak support saya dari pelbagai segi tentang hias menghias ini. ho ho ho..

nanti la saya kasi tengok rupe dinding umah saya tu ek. itu tak penting. yang penting,.....saya nak menangggggggggg.....saya nak jadi antara 6 orang yang bertuah yang dapat hasil tangan kak lin itew. moga-moga bertuah la saya nak dapat kad yang sangat sangat sangat cantek itew.

kengkawan...ader maser lagi nih. moh join. he he

0 comments: