Wednesday, September 02, 2009

teruja sangat

7 comments
teruja sangat nak tengok nih
1, 2, 3 semua dah tengok. best...maut mengejar mereka.
kelakar je derang nih sebenarnya...leh pulak lari2 dari maut.
mengerikan pulak tuh cara kematian.
tapi hakak memang suka citer2 yang seumpama dengan ini...citer hantu dan sebagainya. citer2 sadis tuh..kureng diminati tapi tengok la jugak...kalau tertengok masa orang lain pasang. sesaja nak pasang...tak de la.

ader competition lagii untuk citer tuh..kat nuffnang. korang klik je la iklan nuffnang kat atas tuh...tak pun kat blog memasing pun ader. mummy2 yang ghajin masuk competition tuh, elok la menyertai.

sekian. mahu bersahur n sesiap nak gi meeting. ari ni tak gi skolah weh...meeting a.k.a dating ngan cikgu lehan.

sakit ati jer...

5 comments
semalam, since balik sekolah till malam, internet connection sesangat la teruknya. sakit ati dibuatnya. ye la..tetiap ari dapat melayan tenet, tetiba semalam tak leh. tu yang pepagi buta lauk pauk sahur tak masak lagi okeh terus ngadap..hi hi

petang balik sekolah, after dah beli barang2 nak masak, my intention is nak surfe internet to get receipe untuk ikan..nak buat ikan kukus laa..kan dah ada periuk kukus baruu. he he

klik punya klik punya klik punya klik punya klik, tak leh connect. sampai terlena la depan laptop tuh. jaga2, terus klik n klik lagi. pastu terlena lagi..pastu klik lagii.
si alia dah syok sampai London dah.

tengok jam...alaa...dah pukul 5. jap lagi nak turun amek anak2 pulak. resepi tak dapat2 lagi. bukan apaa...takut tak sempat masak. senang je sebenarnya..PaRam ade je depan umah tapi malas arr nak gi..ujan!

so, terus bangun n carik ni
carik punya carik punya carik punya belek punya belek,
ader la jumpa resepi2 yang ala2 nak sruper tapi still tak puas ati

tengok2 jam..udah pukul 5.15.

last2...bantuan hayat.
call bonda

n after call, prong prang prong prang bersilat kat dapur,..
dalam 5.40 dah leh turun amek budak2. sesi memasak di sambung selepas pulang dari mengambil budak2.

dan...hasilnya...
lauk2 lain tuh tak yah tayang la kan..pasal dok tumpu kat si dia ni je. he he. ikan panjang sangat so dah kena potong dua dah.

mabeles...licin. tq bondaku. pasal la sesusah kan? guna je la talian hayat tu dari awal..sbnrnya saja la..nak tunjuk terer. keh keh keh. resepi? korang lagi ekspert la. tak yah la kot.