Wednesday, September 02, 2009

teruja sangat

teruja sangat nak tengok nih
1, 2, 3 semua dah tengok. best...maut mengejar mereka.
kelakar je derang nih sebenarnya...leh pulak lari2 dari maut.
mengerikan pulak tuh cara kematian.
tapi hakak memang suka citer2 yang seumpama dengan ini...citer hantu dan sebagainya. citer2 sadis tuh..kureng diminati tapi tengok la jugak...kalau tertengok masa orang lain pasang. sesaja nak pasang...tak de la.

ader competition lagii untuk citer tuh..kat nuffnang. korang klik je la iklan nuffnang kat atas tuh...tak pun kat blog memasing pun ader. mummy2 yang ghajin masuk competition tuh, elok la menyertai.

sekian. mahu bersahur n sesiap nak gi meeting. ari ni tak gi skolah weh...meeting a.k.a dating ngan cikgu lehan.

7 comments:

ann said...

looo tadi dating kejap jer tak sempat nak bercerita kan .. nak cari kayu nak cari kayu nak tambah duit laa nak raya nie bukan nak bg duit rayo tapi nak balik rayo tue pakai loo duit banyok minyak dah naik , tolol lagi ha h a bukan tol .

ann said...

line tenet memang bengong menjak 2 menjak kan. ann pun kejap dpt kejap ilang ...

Sayang.Ibu said...

akk..kite pun tingin gak tengok citer nih...

Wan Z Syima said...

caya la wak dah masuk nuffnang dah blog nie.. alhamdulillah :) tambah rezeki ek...

pesal tak gie sek plak.. tapi nasya pun ckp ramai cikgu takde hari nie

~ Ibu ZAAZ ~ said...

syima : cikgu2 kuar meeting untuk UPSR. tu la pasalnya. he he.

ann: kak za dah tengah jalan baru la teringat...pasal apa la tak dok bercerita ceriti dulu ngan ann kan. awal lagi tu kan. tadi pun ada benda nak citer. tak pe...kita jumpe esok la ek.

ann said...

kah kah nie line dah clear laa nie laju jer ngadap tenet hi hi hi

Cinta Hatiku said...

tengok gak cite ni..yg baru ni jer lum nengok agi..takde chan nak nengok..baby mia masik kecik..takut dia ngaruk kat dlm wayang plak..nanti dah umur 8 bulan nak try bawak..ekekeke