Monday, February 19, 2018

HARI ANUGERAH CEMERLANG 2017

0 comments
Terobek hasil ilham dan kerja tangan ticer. Bila akhir tahun je dapat tugasan yang mencabar ini dan mulalah otakku ligat mencari2 idea. Mencari2 duit untuk membeli bahan. Biasanya hanya akan dapat pruntukan sebanyak RM250 untuk hiasan pentas. Tak cukup la. kena la mintak sana sini.Tahun 2017 dapat ehsan Panitia Seni.


Ini hasilnya. menggunakan kertas manila untuk menghasilkan bunga2 dengan kerahan tenaga cikgu2 ajk dan juga anak2 murid yang malas nak masuk kelas sbb dah tak belajar dah kan masa tu. Sebenarnya nak buat lain tapi dengan bahan2 yang ada, dia jadi lain, kena la pandai tukar2 berdasarkan bahan. Palet hasil perkhemahan bersepadu. Dari bahan berlari dan memanjat anak2 kita jadikan hiasan pulak. Nanti  la kita terobek perkhemahan.

Saja2  share dalam group TC. Alhamdulillah ramai yang suka. 2.1k like tu memang tidak dijangkakan menjadikan  takut la pulak menghadapi cabaran tahun 2018. Mesti lah nak kena lagi kebaboom. apa2 pun...lambat lagi. nanti lah dulu.


ini jer yang sempat bergambar. kalut2 dah masa tu tak sempat la nak roger semua orang suruh turun bergambar. kalau ada baju seragam lagi cun ni gambo ni. 
THE AJKs
CIK CLARISSA LEE, CIK HALIMAH n 
tq guys. u r the best !!
Ada je yang tak suka jd ajk ticer, sbb ticer suka buat benda renyah dan yang bukan2. Banyak la kerjanya bg mereka yang malas bekerja. its ok. whatever it is, i need to complete the task given. its for my own satisfaction and for my reputation.



THATS CONCLUDE MY STORY OF HAC 2018

0 comments: