Tuesday, September 01, 2009

sekolah dahh...

hu hu...ari ni dah start sekolah...dah tak leh tido lepas sahur...hu hu

he he...nampak sesangat la tak buat amal ibadah di bulan mulia nih.

6 comments:

Ad Rifza said...

Selamat kembali bersekolah and thanks sbb ziarah blog AD..
Jumpa kat mana laa blog Ad ek?..hehe

ann said...

tak per bleh bual2 kan esok tak yahg sek dah tuan ketua

~ Ibu ZAAZ ~ said...

AD: jalan punya jalan punya jalan ke blog blogger yang lain, nampak Ad punya gambar. then saya klik terus ke blog Ad. itu ceritanya.

Ann: Bukan tuan laa...puannnnn. wa ka ka

~ Ibu ZAAZ ~ said...

AD: jalan punya jalan punya jalan ke blog blogger yang lain, nampak Ad punya gambar. then saya klik terus ke blog Ad. itu ceritanya.

Ann: Bukan tuan laa...puannnnn. wa ka ka

Wan Z Syima said...

dah siap tanda buku ke belum.. sekolah dah start ;)

~ Ibu ZAAZ ~ said...

dah abis tanda dah syima. yang kat sekolah pun dah. tambah yang baru pun sudah..hu hu hu