Monday, August 31, 2009

hadiah lagii

berbuka kat umah mak 2 hari lepas...gambarnya...
tak berapa banyak la pasal dok sibuk makan.
ada la yang ni jer
gambar orang2 lelaki menjamu selera. yang pompuan tak muat nak dok tang tu pasal pompuan ramai...maka dok kat bawah jer. lagipun ramai org pompuannyer tak leh poser..he he
alia...tak bagi amek gambar dia tapi amek jugak jugak...tak kiraa

nak balik, dengan tak sangkanya dapat ini..
he he..adiah ari jadi yang dah lepas sebulan dah...toce2 to adik2ku..wa ka ka
bulan depan ada lagi nak celebrate..hehe

pebenda kat dalam?

taraa...
baca ucapan dulu...mengharapkan kekanda mereka nan sorang inih...betambah ghajin memasak. ghajin tau....belum beli kat pasar ramadhan lagi selama ari nih..tanda ghajin ke tuh? he he
ni hah bendanya. pengisar serba guna. boleh mengisar segala macam benda n boleh juga dijadikan sebagai jus extractor.

setakat ari ni tak guna la lagi pasallll
1. sayang kot n some more...
2. tak berapa nak reti lagi sebab tak baca abis lagi buku manual tuh.

on the way balik, singgah Giant

tujuan utama nak benda nih...syarat dah dipenuhi tapi tak pegi redeem lagi barangnya.
lama dah nak benda nih..teringin nak steam ikan besar..ha ha. resepi2 lain boleh dicari2.

so nampaknya memang kena ghajin masak la ek? biasa la kan...benda baru dapat. kobar2 la jap.

n sempat jugak grab ini
vianetta.
ni gara2 tengok iklan yang mengiurkan la nih.
abaikan la rupanya yang tak berapa sempurna pasal dah lembek sket sebelum sampai umah.

3 comments:

~Yours Truly~ said...

jgn lupa jemput sy sefamily gi umah berbuka yek..teringin nak makan masakan cikgu..menu pilihan adalah ikan siakap steam dgn asam boi n cili api (since dah ada steamer tu kan..hehe) pas tu ayam goreng rempah (blender serba guna dah ada dah tu..hehe) dan juga air jus mangga (juga fruit blender yg 2 in 1 dgn blender yg dpt as hadiah bday)...so tiada alasan lagiiii..hhehehe...

Anonymous said...

he he he...ntah bila la tu. nanti ya. saya nak kena cuba dulu. kang jadik baru leh jemput menjemput.

wa ka ka kakaka...gelak besar nih.

Ad Rifza said...

Happy Belated Besday...:-)