Monday, August 10, 2009

tanda ingatan

6 comments
saja nak letak..jangan bosan membaca!

ari ni...murid2 ku start exam. meaning that, sekarang ada banyak paper di sisiku untuk ditanda. tapi..paper math..kejap je leh settle. simpati ngan mereka2 yang kena tanda paper karangan. zaman ku menanda karangan sudah berlalu tahun ini.

sempat snap gambar masa jaga kelas 4d tadi. he he..agenda wajib!!!

berikut ialah cenderahati2 yang dibawa pulang oleh mereka2 yang mengingatiku. tq tq toce toce terima kasih.
ini...dapat dpd orang yang pegi buat umrah. apa tu? sejadah ya tuan puan. cantik kan? lembut je bila dipijak.

ini pula...dapat dpd orang yang pegi kuching. masih lagi mencari2 sudut yang sesuai untuk menempatkannya. haa...simpan. sayang!..ianya akan digunakan bila berpindah ke rumah baru nanti. soon...bakul bunga tu hiasan saja ya. abaikan wayar yang terkeluar dari bakul itew ya. nampak tak benda tersembunyi tu? he he

ini pula diperolehi dpd orang yang balik dari paris. he he...masih belum fikir bila masa yang sesuai nak digunakannya. bag tu bila lipat jadik la mcm gmbr yg kecik tu ya.

itu sajalah catatanku buat kali ini.

6 comments: