Monday, August 10, 2009

tanda ingatan

saja nak letak..jangan bosan membaca!

ari ni...murid2 ku start exam. meaning that, sekarang ada banyak paper di sisiku untuk ditanda. tapi..paper math..kejap je leh settle. simpati ngan mereka2 yang kena tanda paper karangan. zaman ku menanda karangan sudah berlalu tahun ini.

sempat snap gambar masa jaga kelas 4d tadi. he he..agenda wajib!!!

berikut ialah cenderahati2 yang dibawa pulang oleh mereka2 yang mengingatiku. tq tq toce toce terima kasih.
ini...dapat dpd orang yang pegi buat umrah. apa tu? sejadah ya tuan puan. cantik kan? lembut je bila dipijak.

ini pula...dapat dpd orang yang pegi kuching. masih lagi mencari2 sudut yang sesuai untuk menempatkannya. haa...simpan. sayang!..ianya akan digunakan bila berpindah ke rumah baru nanti. soon...bakul bunga tu hiasan saja ya. abaikan wayar yang terkeluar dari bakul itew ya. nampak tak benda tersembunyi tu? he he

ini pula diperolehi dpd orang yang balik dari paris. he he...masih belum fikir bila masa yang sesuai nak digunakannya. bag tu bila lipat jadik la mcm gmbr yg kecik tu ya.

itu sajalah catatanku buat kali ini.

6 comments:

~Yours Truly~ said...

salam...pic budak2 tgh exam tu menarik sgt laaa...cikgu mark paper math thn bape? hehehhe..bkn apa sy risau bebenor dgn prestasi anak dara saya skang ni..sampai migrane maknya dia buat...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

oh...tanda paper kelas masing2 la kak. so merkah Q akak kena tunggu puan selvi siapkan.

relaks la kak. jangan tensen2 ya.

♥Azie♥ said...

akak suka azie tengok gambar budak2 tue..akak ngajar tahun berapa?wah banyaknyer dapat cenderamata...

rep: t.kasih akak amin..ingat jugak akak kat azie..sayang akak muahhhh

~ Ibu ZAAZ ~ said...

ingat kat azie. tetiap ari baca blog azie tuh. baca sesenyap. kalau ada rasa2 nak komen, baru la akak bersuara dengan suara yang tidak kedengaran. :)

akak ngajar tahun 2, 3 n 4. kebanyakannya subjek math. yg lain2 tu sampingan je.

ninie said...

byknya dapat cenderamata....misti seronok...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

sronokkk...sronokkk...