Sunday, August 09, 2009

8.8.09

4 comments
i'm suppost to attend my x-matriks punya reunion tapi sebab...

1. mahal la nak kena bayar
2. bora ombak dah jadi bora asmara
3. shimah tak dee...he he saje je shimah...jangan serius benar

maka tak jadik la pegi.

ni hah gambar mereka yang dicurik dari fb si zul. tak semua ada.... tapi ramai yang dah berlainan benar gayanya..ada yang pompuan udah ruper jantan, ada yang bertudung dah buang tudung, ada yang tak bertudung dah bertudung, ada yang kembang dah kurus...ada gak yang maintain. biasa la kann...shimah, dah tgk tak gambar2 tu kat fb si zul? ada komen?

lagi pula, hari tu besday anak sodareku. mama dia buat majlis makan2 kami anak beranak je. so..pegi yang tu je la. sebab:

1. kalo tak pegi, nampak no tak de orang
2. makan free
3. leh tapau makanan bawak balik..hehe
makan sambil pegang zara ahdia. nak pegang dua2 tak leh..nak makan laaa
ni dia besday girl yang tak berapa sihat ari tu.
ini lah menu kami pada hari itew..mama masak jugak2 walaupun masih dalam pantang.
tq mama coz bagi kita orang tapau makanan2 itew.

4 comments: