Sunday, August 09, 2009

8.8.09

i'm suppost to attend my x-matriks punya reunion tapi sebab...

1. mahal la nak kena bayar
2. bora ombak dah jadi bora asmara
3. shimah tak dee...he he saje je shimah...jangan serius benar

maka tak jadik la pegi.

ni hah gambar mereka yang dicurik dari fb si zul. tak semua ada.... tapi ramai yang dah berlainan benar gayanya..ada yang pompuan udah ruper jantan, ada yang bertudung dah buang tudung, ada yang tak bertudung dah bertudung, ada yang kembang dah kurus...ada gak yang maintain. biasa la kann...shimah, dah tgk tak gambar2 tu kat fb si zul? ada komen?

lagi pula, hari tu besday anak sodareku. mama dia buat majlis makan2 kami anak beranak je. so..pegi yang tu je la. sebab:

1. kalo tak pegi, nampak no tak de orang
2. makan free
3. leh tapau makanan bawak balik..hehe
makan sambil pegang zara ahdia. nak pegang dua2 tak leh..nak makan laaa
ni dia besday girl yang tak berapa sihat ari tu.
ini lah menu kami pada hari itew..mama masak jugak2 walaupun masih dalam pantang.
tq mama coz bagi kita orang tapau makanan2 itew.

4 comments:

BaiDuRi said...

amboi..takkan bora ombak dah bertukar jd bora asmara pn jd penyebab takmo pegi..hehehe..mcm² Liza ni. tapi kalo Shimah tak pegi, Liza x pegi, tu Shimah percaya..haha..

Tak tgk lagi kat FB Azizul..tapi best la plak tgk muka2 kengkawan selepas sedekad lamanya..Mislina sama je mcm dulu..yg plg kanan tu Nini ke?sapa sebelah dia?Liza Kedah takde ke? Mak Aii...Cik Zila kita..huhuhu..mujo blh cam lg..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

wei...yang paling kiri tu cik puan liza la. yang sebelah dia tu CTZ yang tak pakai tudung tuh. seperti tidak ku percaya!

~ Ibu ZAAZ ~ said...

bora ombak dekat je ngan liza shimah...bora asmara tu jauh. kalo nak pg, tak leh bawak semua pasal mahal. kalau pg sorang, musti tak sampai.

logik tak alasanku itew?

BaiDuRi said...

tu la..bl dah masuk FB baru tau tu depa..huhu..lain sungguh transformasinya..

Bora Asmara tu dkt la dgn rumah Shimah...tp still takleh gi. Rasanya lagi sonok wat santa1² mcm kat rumah Haris dulu..wat potluck ker..ni mcm formal sgt..nanti kita usulkan yer..