Sunday, August 09, 2009

jawab tag dari cik puan BAIDURI

utang tag dari cik puan baiduri

1) copy award untuk diletakkan di blog anda

2) nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini

1. berlesung pipit

2. baik hati

3. usahawan "jom join kiter" yang sedang gigih untuk menjadikan impiannya mendapat merz free tercapai. insyaallah..liza doakan

4. tinggi orangnya setinggi cita-cita dan impiannya

5. ada anak 3 tidak termasuk anak tekak dan seumpama dengannya

6. mudah tersenyum. bila senyum je..ilang la anak mata dia tu.

3) setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

1. membaca

2. mengumpul bahan2 bacaan untuk dijadikan mini library kat umah ni. penuh dah lemari hakak tuh. tapi tak cukup lagiii

3. suka ngan kraftangan

4. suka ngan seni...sebarang jenis seni. tak yah detail la ya.

5. tak berapa suka berteka teki.

6. suka jalan2 carik makan

7. suka jalan2 makan angin a.k.a melancong n melawat2 tempat orang ..jika berduit la kan..

8. suka ngan warna ijau

9. last sekali...suka bertenet. dah sedia maklum dah kannn? he he


4) anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka: ..buat je la eh...

10 ? hu hu

1. cikgu lehan...dah banyak dah utang n gan hakak tu. kan dah ajo cam mana nak buat..praktikkan

2. ateh..musti kena punya

3. lela ..lagi sorang mangsaku

4. cik puan ave...jawab kak. ade la jugak entry baru nanti.

5. anak buah sifu si manis mulut masin

6. HE...haaa...janrang saya tag awak. jawab ya!

7. bekas anak muridku..shima08. leraikan resah di dadamu itew.

8. bekas anak muridku lagi..izyan elina.

9. pemilik blog kukatakan yang indah - ninie

10. my x classmate kat maktab-ainee bahar


(tatau apa tajuk..tetiba jer kuar soalan ni..)

1. Nama timangan anda?--------> iza, liza, za, ros
2. Anda Seorang Yang?--------> manis..ha ha ha
3. Insan Yang Teristimewa?------------> semua yang berada di sekelilingku
4. Lagu Kesukaan?-----------> one day in your life
5. Makanan Kesukaan Anda?--------> keropok lekor
6. Sikap Yang Membuat Anda Stress?---------> tak menepati masa, keje malas
7. Warna Kesukaan Anda?-----------> hijau
8. Benda yg mesti ada dalam beg?-----------> henpon, purse, pen, pen drive, bedak compact, lipstik, memacam la lagi...
9. Kali terakhir anda menangis?------> beberapa ari lepas

4 comments:

~Yours Truly~ said...

Nanti kita jwb yek..hihi..

BaiDuRi said...

TQ jawab tag kiter..huhuhu

~ Ibu ZAAZ ~ said...

ha ha...dah utang kena la bayo ek!

sHi Ma said...

alamak, saya xperasan yg puan tag saya, tapi saya xtahu nak jawab n copy soalan yg mana satu.. sorry..