Saturday, August 08, 2009

sakit kepala

dr hari ke2 kursus smpai ari ni, kepala sy masih sakit. terasa rasa nak mengeluarkan segala isi perut. hari terakhir tu dah keluarkan dah...

angin ke? angin apa ek? tido ok je..cukup la kot..makan...rasanya pun cukup.

tak leh lama2 menaip. biol kepala saya ngan rasa di tekak yang tak berapa sedap.

p/s: i'm not pregnant ok!

6 comments:

~Yours Truly~ said...

Mula2 nak tulis, pregnat kot tp ternampak tang P/S kat bwh tu...hehehhe

Saya rasa cikgu dah kena gastrik ni..sbb tanda2 gastrik is mcm tu..sakit kepala sbb angin dah ada dlm pewut tu..makan apa2 mmg tak jalan..sure muntah balik..apa yg bole cikgu buat is to minum air 100plus bg angin kuar,lepas 20 min mcm tu try makan ubat actal (sy beli kat 7 11 je)..insyaALLAH akan ok..sy sejak akhir2 ni pun dah dpt penyakit tu..pas ni tak leh kosong2perut sgt...kena jaga time makan..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

mungkin la kot. sebabnya sblm berangkat tu saya tak makan apa2. tapi sempat bekpes ngan raihan early in the morning. lepas tu makan pukul 7 ptang. he he...rasa mcm ada baby begerak pulak dlm perut ni masa angin tu bergelora.

tq kak. lega dah setelah seharian smlm gelolek je kat lantai. he he

Wan Z Syima said...

baru nak suruh beli pregnancy kit.. better gie dr kadang tak tahu maybe stress sebab keje jugak.. gie la dr wak...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

saya dah ok syima. tq bery2 much. pagi tadi nak jadik lagi...cecepat saya singgah 7 11 beli 100+. saya dah ok dah. alhamdulillah. saya kurang makan rupa2nya. bukan nak diet tapi bila masa makan, rasa cam kenyang lagi. bila lapar tuh, masanya tak sesuai nak makan. cenggitu la citernya.

~Yours Truly~ said...

apa2 pun kesihatan mesti di jaga cikgu :). Bila time makan mesti makan atau at least simpan biskut kat dlm handbag. Kan skang ada biscuit dlm pek kecik2 tu..sparekan je sepaket dua. Ingat tau, insan2 tersayang memerlukan anda :)..take extra good care..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

owh kakak...saya tak biasakan diri saya makan biskut2 nih. dari dulu lagi. kat u pun saya tak penah ada stok biskut2 cam kengkawan yang lain.

nanti la. saya simpan coklat bebanyak. tapi nanti tak de namanya simpan kak. saya tak suka simpan2. kalau ada saya makan sampai abis. jadi budaya menyimpan makanan di dalam bag tu mungkin tak berjaya kat saya. lagipun coklat kang cair lak. gula2 pun saya tak berapa minat nak simpan.

lain2 bahan makanan yang sesuai dalam bag? hehe

tak pe dah kot. keadaan yang sebegitu jarang2 sekali berlaku.

terima kasih la semua atas keprihatinan anda. kalau ala2 nak jadik, saya akan carik 100+