Thursday, August 13, 2009

tag pasal handbag

menjawab hutang tag cik puan baiduri yang amat suker mengetag hakak n hakak pun suka berbalas tag dengannya. namamu sentiasa di hati..hehe

1. Sila ambil gambar


2. Kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D)

inilah rupanya bila dah dipunggah..ha ha ha

kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

Isi kandungan beg saya :

a) purse la..penting tuuuu
b) pen drive
c) pen biru
d) pen merah
e) gunting
f) wayar usb
g) slip relif
h) bedak kompek
i) lipstik
j) stamp namaku ( senang kalo nak cop kat buku budak2 bila2 masa )
k) marker marker ( 2 batang at least )
l) kunci kete sendirik
m) kunci umah
n) kunci kete cik abang ( ni guna kalau nak trnsfer brg2 pepagi buta)
o) pemadam pun ader keh keh keh
p) teponku
q) duit syiling yang bersepah2 juga duit kertas sana sini..sumbat je mana yang sempat

3. Nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.

haa...suker sangat, try dah carik penggantinya tapi tak dapat2. baik yang mahal atau yang murah. tak dapat menandingi keselesaannya dan kesesuaiannya dengan diriku. kenape suker? entah la...mgkin sebab dia kecik tapi boleh humban baaaaaaaaaaaaaaanyakkkkkkk barang kat dalam tuh. ala-ala perut doraemon tau!


4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya pada beg itu pada anda.

istimewanya sebab boleh sumbat macam2..kengkawan panggei bag doraemon. mintak je apa2...semua ada. dulu laa...la ni dah kurangkan barang. kalo dulu, segala macam alat tulis ada di dalamnya termasuk stepler dan puncher. ahaks

bag tu walau dah koyak tepi2nya, tetap ku jahit kembali agar tetap boleh digunakan.

pegi mana2 pun bawakkk...dinner sama ada grand tak grand, meeting, jamban, jabatan, balik kg, korsos,...semua tempat bawak dia. sangat sesoaii....
padaku la..

regenya sangat mahal...hanya RM((237 * 4 +5+8/8* 10000) * 0 + 5 ) sahaja. beli kat tesko ampang. tak dek dah skrg nih...mana ntah nak carik lagii

5. Sila tag 10 orang yang lain.
benda yang tak suka tapi kena buat:

1. kak ave ..namamu juga sentiasa diingatan
2. ninie-kukatakan yang indah
3. rinna
4. sayang ibu
5. hajar+rus
6. iesma
7. reen - permata hatiku sayang
8. sara- i;m still me
9. owner cinta hatiku
10. Ieda Adie - Mama danish

11. tambahan: special request : ilah fazilah - newest follower. tq tq tq

semua tu follower hakak...kalo blom jawab...sila jawab ya. tayang la apa yang patut.

2 comments:

Iela Fazielah said...

hi kak... sy teringin nak kena tag jgk... pas ni kalau ada tag meh la pas kat sy ye (tak tau malu mintak org tag) hehehe....

~ Ibu ZAAZ ~ said...

haaa...akak akak edit dan letak nama awak kat tag bag tu. nanti jawab ya!