Saturday, July 11, 2009

sudah lahirr..

masa kat RGK tadi, mak call kata anak2 sodare ku sudah lahir....haa...si kembar sudah lahir. alhamdulillahh..tapi depa dok dalam incubator lagi pasal kecik sesangat. depa tu memang slalu cam tu...kalu tgk saiz maknya, takkan sangka anak2nya kecik. si kembar ni pulak share tempat..sah la lagi kecik. apa-apa pun moga selamat dalama pemantauan itew. bebila senang ibu jenguk anak2 ibu tuh...hmm..jadik ke mama letak nama yang ibu pilih? he he

7 comments:

hajarus said...

tahniah yer mama ZAAZ... mesti bestkan dapat anak2 sedara kembar ni....

BaiDuRi said...

tahniah wahai ibu saudara kembar..weh!boys ker girls liza??tak bgtau pon.

~ Ibu ZAAZ ~ said...

Lper nak habaq...gegirl la shimah. minggu depan baru nak gi melawat. tunggu depa balik umah dolu.

~Yours Truly~ said...

Tahniah pd aunty rosliza...org lain bersalin org lain hepi..so cikgu apa lagi, time utk next processessss..hehehhe...jgn mare

~ Ibu ZAAZ ~ said...

haa...ingat nak kembar 3 tapi tak diluluskan oleh cik hubby la kak. so batall...tak jadik la.

~Yours Truly~ said...

apa lagi gunala skill pujukan anda yg hangat itewww...hehehhe..sure lulus...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

masalahnya...hmm...lama dah tak asah skill hangat...he he