Saturday, June 13, 2009

voucer lagi-moh sopinggg

Setiap bulan dah boleh redeem voucer giant rege Rm500. kita orang kalo gi giant sampai tak tau nak ambek apa dah...hu hu..yang bulan lepas pun ada lagi. Haa...dah boleh pikir nak beli barang untuk diri sendiri la pulak. Tak yah pikir barang dapur sangat pasal dapur tu lambat jugak barangnya nak abis. maklum la...rajin telebih. he he

Tu yang dalam gambar tu:
RM500 yang baru redeem semalam
RM200 cikgu Lin punya
RM100 lebeh bulan lepas punya

Syok ooo...tak rugi join ceramic. Betul tak adik2ku? angguk je la kepla korang...korang tunggu hasil je kan? Yanti dah dapat voucernya. Masel dah sampai lom voucer ko? Syima MZ tengah tunggu. Lain kali SYIMA, saya akan collect sendiri untuk awak n pass pada Nasya awak. lagi cepat. Ari tu sebab tengah coti ( padahal boleh je nak singgah umah mama tu)...sorry la..silap percaturan. lambat gak sampai voucer kat umah ek?

untuk sape2 yg nak join ceramic : moh layan
http://www.jutawanceramic.com/index.php?member=liza_yacob

5 comments:

BaiDuRi said...

kalo terlebih-lebih tu, dari beli brg yg tak berapa perlu, pe kata derma je kat rumah anak yatim..tak pun bg kat kite pn blh gak..kt rmh kita pn ada giant..huhu..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

hu hu...derma kat anak yatim tu setuju...tu adik2 liza tu anak2 yatim tu. shimah walaupun yatim piatu tapi masih boleh beli barang sendirik. he he

asiahyacob said...

yey..yey..nih ank yatim dh mai dahhh..hehe..kalo terlebih2 tu bg kt kami ye..bole kami pi beli brg buat kuih/roti/kek..ekekekee..@ kalo pi soping-moping tu..belikan aje brg2 buat kuih etc tepung berkilo2 ke...cheese yg halal ke..sosej ke..mauripan ke...ke.ke.ke....ek? ek? ek?..nnt boleh delivery lagik..ha..ha..ha..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

huh...kurang asam. dah siap buat pesanan dah. Ko kalo nak tunjuk bakat, tapi deliver takat cukup semulut sorang, baik tak yah. kalau deliver tu anto makan sampai kenyang ok gak.

Wan Z Syima said...

ha'ah la wak... tak sampai pun lagi dah nak masuk 3 minggu..
takut tak sampai2 aje.. nanti suruh they all check la psl jauh nie kan..
next time ingat nak self collect tapi kalau awak boleh collect on behalf lagi bagus! nanti pass aje