Saturday, June 13, 2009

voucer lagi-moh sopinggg

5 comments
Setiap bulan dah boleh redeem voucer giant rege Rm500. kita orang kalo gi giant sampai tak tau nak ambek apa dah...hu hu..yang bulan lepas pun ada lagi. Haa...dah boleh pikir nak beli barang untuk diri sendiri la pulak. Tak yah pikir barang dapur sangat pasal dapur tu lambat jugak barangnya nak abis. maklum la...rajin telebih. he he

Tu yang dalam gambar tu:
RM500 yang baru redeem semalam
RM200 cikgu Lin punya
RM100 lebeh bulan lepas punya

Syok ooo...tak rugi join ceramic. Betul tak adik2ku? angguk je la kepla korang...korang tunggu hasil je kan? Yanti dah dapat voucernya. Masel dah sampai lom voucer ko? Syima MZ tengah tunggu. Lain kali SYIMA, saya akan collect sendiri untuk awak n pass pada Nasya awak. lagi cepat. Ari tu sebab tengah coti ( padahal boleh je nak singgah umah mama tu)...sorry la..silap percaturan. lambat gak sampai voucer kat umah ek?

untuk sape2 yg nak join ceramic : moh layan
http://www.jutawanceramic.com/index.php?member=liza_yacob

5 comments: