Thursday, June 11, 2009

tag lagi dari NINIE

layan tag dari kawan baruku NINIE

1. Apa Perasaan Anda Sekarang?
lega kerana :
1. abis dah tanda kertas pekse
2. baru je dapat high score bejeweled blitz kat fb tadi..he he

2. Saya nak makan...
baby char koi yang kat pasar tani bawah jembatan tu kat ampang hilir tuu...jap agi cik abang nak balik, leh pesan

3. Saya tak suka...
saya tak suka..aaa...tak suka...buat benda yang saya tak suka buat. example...aaa...aaa...apa-apa la

4. Impian saya?
nak bawak mak n adik2 gi jalan2. mana2 la ...tak kisah.

5. Haiwan yang saya tak suka?
babi lor...n haiwan2 menjalar-geli.

6. Saya harapkan...
impian saya yang banyak ni akan tercapai.

7. Jika boleh diputarkan masa?
saya nak kembali ke zaman sekolah rendah dulu...best!

8. Saya pada 10 tahun akan datang?
sudah memiliki rumah dan kereta idaman serta dah pegi melancong ke banyak tempat dengan family

9. Handphone saya adalah...
Nokia 6500 - betul ke ni? bukannya ingat sangat nombor2 ni.

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
wahh...soklan killer. entah la ...tak ingat...ni masuk cinta gayut2 a.k.a cinta monyet ke? he he...tak terjawab la soklan ni.

11. Saya suka pada...
suami saya...he he

12. Kawan-kawan saya...
yang sanggup susah senang dengan saya. Tak leh senaraikan nama...nanti ada yang kecik ati.

13. Pernah dikhianati?
Pernah...

14. Apa yang anda hendak lakukan terhadap org yang mengkhianati
belajar memaafkan...ada la tu balasannya tu nanti.


Senaraikan 5 orang untuk di Tag:
1. Ateh
2. Hajar
3. Ann
4. Cikgu Dila CBN2
5. Shimah

3 comments:

hajarus said...

ibuzaaz... o ni yer TAG tu... ok hajar utang dulu yer... tp akan hajar siapkan...

setuju sangat ngan no. 14 tu.... pernah terjadi... tp dah pun hajar maafkan tp xdapat nak lupa...

semoga Allah berilah petunjuk kat dier.... AMIN...

ninie said...

hai kak.... betul tu kak biar Allah jek yang balas...

ann said...

hua hua
tenet prob jerrrr.. penat laa kak za tanda kertas blm siap esok ada kelas oum malas nak g mcm mcm mane ekkk