Tuesday, May 12, 2009

voucer lagiii

Haa..hari ni redeem voucer lagi. Redeem untuk orang sekalli..downline2ku. Hmm...ni tetiap bulan dah boleh redeem voucer giant RM500. Save dah belanja dapur tetiap bulan. Alhamdulillahh..tq ayah-tukang kutip voucer kat HQ.

12 comments:

ann said...

amboi syoknya.. bila nak merasa voucher nih ....cik wadi nie nak kena cepat2 kumpul duit biar masuk nih.. he he

ann said...

amboi syoknya.. bila nak merasa voucher nih ....cik wadi nie nak kena cepat2 kumpul duit biar masuk nih.. he he

ann said...

alamak sampai dua laa pulak tersend jangan marah erkkkk

~ RoSLizA ~ said...

wa ka ka ka...sronok nyer mengomen sampai letak anta 2.. tak mo jadi anonymous ke? he he

ann said...

salam. aik bila pulak anymous nih..... naper tak on9 ??? busy kira voucher ker???? ha ha ha

~ RoSLizA ~ said...

orang jawab banyak dah kat YM. dia yang tak balasss..

ann said...

tido laa tuh senyap jo

ann said...

mana kat ym x dak laaa

sharidzan said...

welcome.....mujur cuti jer......kalu tak susah gak

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

kalau tak tunggu ayah cuti baru suh pegi hambek. he he

Wan Z Syima said...

wow best tuh byk.. dah tentu2 cover barang dapur ek ;)
tak sabar plak nak tunggu turn claim voucher..hehehe

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

sabar wak. sikit masa je lagii..