Sunday, May 17, 2009

FamilY DaY CBn1

Cerita yang tengah hangat sekarang ni...Family Day CBN1. Hmm...penat tapi sronok pasal banyak dapat hadiah. Mujur masuk masa orang tak ramai tu kan Ann? bertuah la kita. Tahun ni tak jaga gerai...itu kenangan taun 2006. Taun ni jaga competition..kira kuli Ms Low laa..Mc bidan terjun. He he..
Ni Dia Bidan Tak Bertauliah : Bila amek gambar ni ek?

Banyak tol competition...lepas satu...satuu...sampai ke petang la jugak berkumpul kat white hall tu. Ni Alia n Her Group...The Whatever Girls : No 6Ni pulak kumpulan Strawberry Chocolate: no 2
Tahniah Sara n The Gang

So You Think You Can Dance Competition


Tak sempat nak menikmati strawberry choclate..cuma dapat merasa sebijik yang Haslina bawak. Dah petang dah baru ingat nak beli...dapat la grape ngan coklat yang tak berapa ada. Nyesal tak order duluu...

Satay gerai Haslina dapat la rasa pasal dah serah kupon pepagi buta. Tu pun rasa sikit jer...maklum la...sataynya tak berapa banyak...yang makannya ramai...tambah lagi tengah keje. Rojak n char kuetiow dapat rasa dengan hasil Ann bejalan-jalan mengabiskan kupon. Kuponku dihabiskan oleh Alia n Aiesya. Tak pe..asal derang happy. TQ ann. Sedap char kuetiow tu kak Ave walaupun masa makan tu dah pukul 7 petang dah. Still sedap lagi. Alamak...lupa la...lauk nasi lemak still dalam kete la Ann...Berbau la kete makcik!! hu hu..

Sarah n Misya datang ke dewan putih. Yang Af tu mintak maap la...kalo jumpa pun makcik tak kenal. Maklun la orang tak de Astro. Dapat salam ngan Sarah. Tapi sian Sarah...orang tak berapa kenal dia walaupun memiliki hidung yang unik. He he..Misya...sah la ramai yang kenalll.


PERISTIWA DI GERAI DIGI

Sebab dah kenal ngan adik-adik DIGI tu kan, akak pun ala-ala mesra la ngan derang. Masa kat gerai tengah daftarkan budak2 DIGI kumpulan 1, ada parent ni tengah komplen pasal dia punya line kot..yang bestnya, parent ni memang banyak komplen kat sekolah ni. Tengok muka pun takuttt...cantik saja tapi muka bengis. Dia ni tak tau apa-apa pasal budak2 kita menang DIGI R.A.P. Dah nak bertanding peringkat National dah...dia masih tak tau. Terpaksa budak2 DIGI tu explain after a few conversation yang masih tidak menampakkan dia tau pasal tu. Malu jer kat adik-adik DIGI tu.

moral of the story...nak komplen pun komplen laa....tapi pasal sekolah kena la amek tau jugakkk...Tak gitu Yours Truly??

Semalam dah dapat 2 hadiah hari guru. One from Neesha n one more from Adlin Sabrina. Tq tq.

6 comments:

ann said...

kak za mana gambar ann tak dak pun.. he he syok gila dapat lucky draw sbb kita mula2 beli kan .. ha ha ha

Wan Z Syima said...

liza.. sayang la tak boleh bertapa kat white hall tgk dance competition.. tak sangka anak dara awak pun masuk ek.. nanti nak check video pyan amik hari tuh kalau ade whatever girls ;)

tula baru tahu yg lucky draw tuh kena beli kupon lain.. hhmm cam ala..ala charity raffle la ye.. takpe next year :D

~ RoSLizA ~ said...

2006 tak kena bayar asing syima. lucky draw berdasarkan kupon yang dibeli, tapi tahun ni dibuat lain sket.

family day tak buat setiap tahun syima. may be next year ada malam amal pulak. last family day 2006. Lepas ni ntah bila lagi laa..

Wan Z Syima said...

ooo ingatkan every year.. takpe tunggula bila2 pulak...

sape menang dance competition ??
dasyat2 la budak2 nie kalah sekolah menengah dulu..

awaknye gift tunggu 29th ye.. special tau!

~ RoSLizA ~ said...

team yang menang-The Army Team. Sian budak2 St John tu...Memang kompiden menang.

he he...ada hadiah untuk saya? biasanya derang bagi hadiah kat cikgu2 yang ajar derang je wak...malu la pulak saya.

~Yours Truly~ said...

wahhhh..menang lucky draw yek...ni jgn ada konspirasi udah le..sbb jadi pembeli coupon terawal n dpt hadiah yg terawal..hehe...saje je gurau..

cikgu, bab komplen mengkomplen tu mmg saya setuju..sebelum ckp apa2 pastikan fakta kita betul..jgn main komplen je..jgn memalukan diri sndiri pulak nanti..hehe...