Sunday, May 17, 2009

FamilY DaY CBn1

6 comments
Cerita yang tengah hangat sekarang ni...Family Day CBN1. Hmm...penat tapi sronok pasal banyak dapat hadiah. Mujur masuk masa orang tak ramai tu kan Ann? bertuah la kita. Tahun ni tak jaga gerai...itu kenangan taun 2006. Taun ni jaga competition..kira kuli Ms Low laa..Mc bidan terjun. He he..
Ni Dia Bidan Tak Bertauliah : Bila amek gambar ni ek?

Banyak tol competition...lepas satu...satuu...sampai ke petang la jugak berkumpul kat white hall tu. Ni Alia n Her Group...The Whatever Girls : No 6Ni pulak kumpulan Strawberry Chocolate: no 2
Tahniah Sara n The Gang

So You Think You Can Dance Competition


Tak sempat nak menikmati strawberry choclate..cuma dapat merasa sebijik yang Haslina bawak. Dah petang dah baru ingat nak beli...dapat la grape ngan coklat yang tak berapa ada. Nyesal tak order duluu...

Satay gerai Haslina dapat la rasa pasal dah serah kupon pepagi buta. Tu pun rasa sikit jer...maklum la...sataynya tak berapa banyak...yang makannya ramai...tambah lagi tengah keje. Rojak n char kuetiow dapat rasa dengan hasil Ann bejalan-jalan mengabiskan kupon. Kuponku dihabiskan oleh Alia n Aiesya. Tak pe..asal derang happy. TQ ann. Sedap char kuetiow tu kak Ave walaupun masa makan tu dah pukul 7 petang dah. Still sedap lagi. Alamak...lupa la...lauk nasi lemak still dalam kete la Ann...Berbau la kete makcik!! hu hu..

Sarah n Misya datang ke dewan putih. Yang Af tu mintak maap la...kalo jumpa pun makcik tak kenal. Maklun la orang tak de Astro. Dapat salam ngan Sarah. Tapi sian Sarah...orang tak berapa kenal dia walaupun memiliki hidung yang unik. He he..Misya...sah la ramai yang kenalll.


PERISTIWA DI GERAI DIGI

Sebab dah kenal ngan adik-adik DIGI tu kan, akak pun ala-ala mesra la ngan derang. Masa kat gerai tengah daftarkan budak2 DIGI kumpulan 1, ada parent ni tengah komplen pasal dia punya line kot..yang bestnya, parent ni memang banyak komplen kat sekolah ni. Tengok muka pun takuttt...cantik saja tapi muka bengis. Dia ni tak tau apa-apa pasal budak2 kita menang DIGI R.A.P. Dah nak bertanding peringkat National dah...dia masih tak tau. Terpaksa budak2 DIGI tu explain after a few conversation yang masih tidak menampakkan dia tau pasal tu. Malu jer kat adik-adik DIGI tu.

moral of the story...nak komplen pun komplen laa....tapi pasal sekolah kena la amek tau jugakkk...Tak gitu Yours Truly??

Semalam dah dapat 2 hadiah hari guru. One from Neesha n one more from Adlin Sabrina. Tq tq.

6 comments: