Tuesday, May 05, 2009

Birthday Aiesya

2 comments
Happy Birthday to My Dear Aiesya Nabilla yang ke-6. Budak-budak ni senang jer..asal ada kek, jadi la. Tak mintak hadiah pun. Pada dia orang, as long as they can cut the cake n eat the cake together with the family, ..cukup la. selalunya celebrate kat umah nenek..meriah sket. Tapi sebab birthday Aiesya hari senin yang ayah cuti, maka kat rumah je la. Kalau ayah keje, sure serang umah nenek... he he

Kek tu Aiesya yang pilih....senang je dia..carik yang ada strawberry...cukup.

Ni pulak party pack untuk tadika n taska. Saja...budak2 suke kan benda2 ni. Seronok tgk dia orang sronok jer...belanja tak besar pun.

Moga Aiesya jadi anak kebanggaan ibu ayah.

2 comments: