Tuesday, May 05, 2009

Birthday Aiesya

Happy Birthday to My Dear Aiesya Nabilla yang ke-6. Budak-budak ni senang jer..asal ada kek, jadi la. Tak mintak hadiah pun. Pada dia orang, as long as they can cut the cake n eat the cake together with the family, ..cukup la. selalunya celebrate kat umah nenek..meriah sket. Tapi sebab birthday Aiesya hari senin yang ayah cuti, maka kat rumah je la. Kalau ayah keje, sure serang umah nenek... he he

Kek tu Aiesya yang pilih....senang je dia..carik yang ada strawberry...cukup.

Ni pulak party pack untuk tadika n taska. Saja...budak2 suke kan benda2 ni. Seronok tgk dia orang sronok jer...belanja tak besar pun.

Moga Aiesya jadi anak kebanggaan ibu ayah.

2 comments:

Wan Z Syima said...

Happy Birthday my sweet Aiesya.. semoga gembira selalu.. dan jgn nakal2.. dgr cakap ibu & ayah ye..hehehe boleh gang ngan nasya nie suka strawberry :)

~Yours Truly~ said...

Happy Belated Birthday To Aiesya..cake tu memang sedapppppppp...tgk gamba pun dah terliur...hehe..nice party pack too..moga Aiesya akan sentiasa dirahmati dan menjadi anak yg solehah kebanggan ibu dan ayah..