Saturday, May 02, 2009

cuti 3 hari ni

Cuti 3 hari ni patutnya kami sekeluarga ke PD bersama2 CBNers yang lain. Malangnya tak dapat coz Zharif gi Kem, Aiesya ada hari potensi n cik abang is working. Biasa la...cik abang tu...awal2 bulan ni memang tak coti. Hadiah, awal-awal dah dapat dari Kak Mah. hadiah ku untuk si Anira telahku kirim kepada Salliza. Thanks Sall. Beli kat Melaka lagi masa gi Edaftar ari tu. Entah suka ke tak si Anira tu ngan hadiah kekanda ni. Harap suka la ek. Ni dah kena start carik hadiah2 untuk cikgu Alia, Aiesya n Zharif for hari guru. Banyak gak budget tu..Eh...ibu ngajar kakak so ibu nak kena beli hadiah untuk diri sendiri ke? he he he

So semalam dah anta abang kat sekolah untuk ke Sungai Congkak. Abang punya la excited nak gi camping sampai makan pun tak mo sebelum pegi tu. Lepas solat jemaat, terus nak menuju ke sekolah.

" Abang tak de mood ," kata abang.

Semoga abang bawak balik ilmu2 yang berguna.

Hari ni, 2 Mei 2009, follow Aiesya ke SMTEN. Ada hari potensi KEMAS. Ateh ikut pasal nak meninjau2 bekas sekolahnya tu. Actuallya membantu menengok2 si Zhaim. he he. toce2. nanti2 kita belanja. Malangnya sampai lewat, Aiesya dah perform dah. Alaa...Kali ni Aiesya tak memang. Tak pe la kakak....kan dah menang ari tuu... he he
Alia n Aiesya in her baju silatAiesya with one of her friend Ni dia...Ateh n my little prince

Panasnya cuaca ari ni. Bawak kete pun ngantuk2.

1 comments:

BaiDuRi said...

..suka la tgk muka Aiesya ni..sweet, senyum jer..mmg anak ibu sungguh la nih!Hehe..(tingat kat aisyah AF tu..cute!)Agaknya masa tgh silat tu pn senyum jer..tu yg kurang markah kat situ ;)