Friday, April 03, 2009

Cerita terkumpul

Bz giler lately. Abis satu kerja...tambah lagi satu kerja. itu biasa la kann. Blog sendiri pun tak sempat nak touch up.
Bulan ni rezeki bertambah dengan ceramic. Pendapatan semakin meningkat. Alhamdulillah dan cecah 3k. Hari selasa lepas, gi redeem voucer giant bernilai RM5 ratus. Cik abang yang teruja nak dapat voucer tu so dia la gi redeem. ha ha. malam tu terus gi Giant beli barang-barang.

Duit kali ni guna sket untuk beli langsir baru yang sale kat Sogo 2 hari lepas. Masa tu tengah 'Happy Hour'...kononnya murah. he he

Semalam gi makan ngan kak ita kat KLCC. Apa ntah nama kedai Arab tu...mahal je lebih..tak sedap!. Lain kali kita gi makan kat "Penang" tu ya kak ita. Giliran Za pulakkk...
Hari ni 3 April, kakak Alia gi kem. Teringat-ingat kat kakak. Balik rumah kakak tak de...biasanya kakak yang buat susu adik.
Petang tadi gi cuci longkang kat Times Square. Hmm...sronok. lama tak main..tapi biasa la. aku la antara orang yang dapat nombor belakang-belakang, walaupun bukan yang paling belakang. he he..lepas ni nak gi karaoke plak ngan derang.

4 comments:

BaiDuRi said...

waah!! Sakan..siap nak berkaroke lagik!hehe..mcm tak caya jer..tp yg Shimah plg percaya dan sure, Liza dah tentu byk gelak dr nyanyi..hehe..anyway have fun!

Wan Z Syima said...

seronoknye main bowling..hehehe awak kalau kat KLCC tuh harus try
1. Little Penang - rojak dia superb!
2. Sundanese - best makanan Sunda cam nasi padang
3. Madam Kwan - best!
4. Aseana - sedap..masakan nyonya
5. Chili's- mmg best kalau nak western... California Pizza pun sedap..
yg restoren arab tuh baru kot..
kalau nak try Dome pun OK tapi we all kalau western mmg Chili's la.. byk choice

~ RoSLizA ~ said...

haaa...shimah...liza ni dah dewasa la...mana macam dulu lagi. gelak tetap la gelak kan kalau suiz tak leh tutup. nyanyi boleh nyanyi...sedap tu tak tau la...lantak la kan. bukannya nak masuk bertanding. he he

syima MZ : saya dah gi chili's tu. bercili jugak nak membayarnya. hu hu..makanannya pun besar2, tak larat nak ngabiskannya.

yang lain2 tu nanti saya cuba. moh syima+shimah ari sabtu ni kita dating.

BaiDuRi said...

alaa...sabtu bila ni??sure dah terlepas ni..dating kat mana??