Sunday, March 29, 2009

earth hour

3 comments

masa earth hour tu, yang paling excited ialah alia. Dia....tepat pukul 8.30 ditutupnya semua lampu. gaduh la pulak ngan ayah dia pasal kita orang tak siap lagi..tak kan nak besiap tetengah gelap tu kan. si zhaim dah bertempiaran lari...takut dalam gelap. he he
we all turun carik makan..konon menyokong earth hour...sah la umah kami gelap. kat luar tu..tak de la ramai mana yang tutup lampu. sepanjang perjalanan pusing-pusing sebelum singgah kedai, kami menyaksikan, mana yang tutup lampu n semua yang boleh ditutp akan berkumpul di luar rumah. mana yang kumpul kat kedai makan, memang la tak bergelap. he he ( kita orang la tu). ada gak yang duduk luar rumah sambil bukak laptop. aku pun kalo dok kat umah, tu la keje aku..bergelap sambil ngadap laptop. wa ha ha ha
ada dua buah bangunan kat ampang hilir yang bergelap keseluruhannya. bangunan kondo ampang hilir. he he...tu kondo yang memang tak de orang duduk daa...satu tu memang tak de penghuni n satu lagi bangunan yang terbengkalai pembinaannya....ha ha...ihiks.

3 comments: