Sunday, April 19, 2009

banyak ceritaa..

Lama tak update blog. bz giler..penat. yang dulu didulukan sebab tu blog ni terbengkalai. biasa la sendiri punya. takat beberapa orang je yang baca. hu hu

last week, Friday 10 Mei 2009- Cuti Good Friday untuk CBN. tapi i kena attend mesyuarat kat BTPN. Haa..tak pe coz nak kena anta alia ke stadium badminton cheras untuk pesta gym. bukan la alia yang masuk...dia jadi kuli je tang tu. mujur la hari jumaat,... maka mesyuarat pun tak la panjang sangat. Balik singgah pesta gym n jadi la petugas tak rasmi jual t-shirt ngan ann. he he...dapat gak upah ya ann? wa ka ka ka. asyik betul tengok bebudak gym tu berlatih...
gigih dan begitu bersungguh-sungguh.

Sabtu tetiba kena anta bebudak gi workshop Digi. Pagi sampai petang dok kat St. John tu. He he...tak la jugak. Lari kejap ngan Ms Ting gi KLCC. Makan n gi PC fair. Beli ink, virus protector n cooling fan je. manusia punya la ramai. dah la bawak si Aiesya sekali.


Senin hingga sabtu lepas, setiap ari balik kul 5 ke atas pasal buat props n latihan digi drama. hu hu....letih. Sabtu 18 April competition. Hah....seperti dijangkakan..menang. Props pun memang jangka menang. Keje lagi la lepas ni ek....hu hu.

Alia as Mahmood...i'm so so so lonely...hua ha ha ha ha...

Para Pelakon. Tu Alia kat tengah...he he. Ni babak masa dah penghabisan drama dah ni.

Senin ni nak kena gi Melaka lak. Edaftar...ok la kan pegi walaupun gb suh kak dida ganti. Tak mo...nak amek kesempatan rehatkan badan. he he. Lagipun orang dah buat keje tu separuh jalan. Kang tekelip-kelip pulak kak dida tak reti nak buat. ha ha..

Next Saturday, Alia sibuk ngan bercerita pulak.

0 comments: