Thursday, March 12, 2009

meeting

meeting yang baru ni, memperlihatkan sesuatu.

luahan ketidakpuasan hati dan kesedihan. memang nampak sangat-sangat tak puas hati. dan memang patut tak puas hatii...he he

sukan...bila berbicara pasal sukan CBN1, memang segalanya jadi lain. sangat lain. macam mana nak kata ek? bukan setakat gila-gila, tapi memang gilerrr. kenapa? sebab biarpun dah habis sukan, sebulan dua lepas tu masih lagi ada cakap2 pasal sukan. he he. cikgu2 tukar rumah sukan? kalau masih dengan team yang sama, rumah lain, ok kot..ha ha. tapi hijau tetap di hati..kebetulan my fv color.

Hmm....blog sekolah pulak. Apa jadi ya ngan boleh sekolah kalo pengasas dia keluar sekolah? pernah jugak terpikir. yang dia orang pulak, sibuk dok komplen itu ini padahal dia orang tak tau...

1) blog tu wujud tanpa arahan pihak atasan. inisiatif pengasasnya sendiri dan juga rakan kongsinya yang dah keluar sekolah.
2) update blog-diluar waktu sekolah, biasanya di malam hari,..juga inisiatif pengasasnya sendiri.
3) gambar-gambar-inisiatif pengasasnya juga dan kebanyakan info juga inisiatif pengasasnya nak update. kalo harap wartawan lain bagi info, memang tak de la. mungkin ada tapi lambattt.

tapi ye la. mana derang tau kan...kalau la pengasasnya yang tinggal sorang tu pindah sekolah...ha ha. jahat...jahat...jahat

2 comments:

hairieusoff said...

soh la diorang jaga plak..blog sekolah tu..bagi rasa skit..sorang sebulan jaga..

~ RoSLizA ~ said...

good idea..nanti try suarakan kat pihak atasan.

wa ha ha ha ha ha