Wednesday, March 18, 2009

hasil ceramic

hasil bulan feb..bulan yang pendek tapi alhamdulillahhh
hasil bulan mac yang belum selesai lagi bulannya ni...alhamdulillahhhhhhhh

hasil ceramic, semalam dapat ke cameron. he he...cik abang tolong booked, yang bayo...toke. wa ka ka.

dengan ceramic juga, laptop ini kumiliki walaupun tak mahal mana. ok laa...asal leh online ngan buat keje. ha ha ha.
dengan duit ceramic ni jugak, ari tu leh belanja makan besar sempena ari jadi mak. kongsi untung lela n my untung untuk bayo rege sampai 300 hengget tu. alhamdulillahhh...kenyanggg.

dengan duit ceramic juga, daftarkan adik2 masuk ceramic. ha ha...depa kaya, makcik pun kaya. senang ati makcik. he he he he

citer pasal cameron pulak. memang plan nak bawak budak2 jalan, tapi tak tau kat mana. malam Selasa baru cik abang surfe internet. esok paginya, terus tepon tanya kosong n terus kami bekemas, n terus jalan. ha ha...
zhaim yang teruja masa sampai...

akhirnya sampai kami kat sana. jauhnya perjalanan...ingatkan macam pi genting je. tu yang asyik dok tersilap sebut genting...gentingg...ha ha

Ni la tempat tinggal kami..Country Lodge. 40% diskaun

budak2 punya la happy..zhaim pun...seronok tengok derang tegedik2 seronok. ibu pun, walau nak pekse, sronok sama.
kat sana, kami pegi...pasar malam, petik strawberi, masuk ladang teh. tu je la...apa lagi kannn?
kakak yang teruja di pasar malam tuu...hu hu
ni malam tadi dok study...sampai 1 pagi...geram nya ngan soklan yang merapu...rasa tak mo amek pekse la pulak. sah tak lulus cemerlang
kat luar strawberry park...sebelum pegi memetik..


gambar-gambar di dalam strawberry park...jenuh kami memanjat bukit. masuk free tapi musti beli. 1/2 kg 20 hengget. saujana mata memandang.....ni kat kebun teh yang begitu curam. jenuh gak memanjat bukit...lenguh terasa kakiku..hu hu

next plan : hasrat ati nak bawak mak, adik-adik semua sekali pegi bercuti. n one more...nak pegi vacation lagi..tempat lain pulak. kalo boleh...over the sea. aminn..

kak ave, cikgu amin, masel...jom lerr ceramic. he he. ngan ann tak sempat citer lg. nanti ek

5 comments:

Wan Z Syima said...

seronok ye dpt jln2.. hhmm pass nie insya-Allah saya pun boleh la.. hehehehe

~ RoSLizA ~ said...

insyaallah syima...sama-sama kita usahakan.

~Yours Truly~ said...

seronoknya cuti2 msia dgn family...sy dah 2 thn tak jalan mana2...sedih gak lah..tp ada tanggungjawab yg perlu diberi perhatian..maybe later2 lah kan..(dok pujuk hati sendiri :))

~ RoSLizA ~ said...

kak...tak pe kak. yang dulu didahulukan. ada hikmahnya tu. jangan la bersedih...bercuti ni tak penting. bebila pun boleh gi..yang tu lagi penting kan?

kan BERTUAH BILA DISAYANGI! besar himah dan nikmatnya.

~Yours Truly~ said...

tak lah sedih sgt cuma terdetik rasa sayu sikit..tp apa2 pun sy redha :)..terima kasih atas sokongan dan perhatian cikgu :)..ianya amat dihargai...