Thursday, February 26, 2009

menjahit

minggu ni balik je sekolah ( petang la kan lepas ambik budak2), dah selesai buat apa2 yang patut, maka ibu akan mengadap baju2 gymnaestrada kakak n a few budak umah ijau yang tak berapa reti menjahit. jahit dan jahit dan jahit. sampai ari ni masih menjahit. thanks to madam Mei Ong...banyak membantu cikgu2 rumah ijau. love u.

Ni baju yang belum siap sepenuhnya lagi

harap SABTU... keajaiban akan berlaku.

6 comments:

.misspolkadotz. said...

owh yeaayy..
go green.
hehe..

BaiDuRi said...

..tgk baju ni pn blh bygkan ke'grand'an sukan skolah liza..mcm²aktiviti ada..nak nyembut acaranya pun berbelit lidah..apa kenama??gymnaestrada??waduh..waduh..apokebondo alahnya tuu?? mana cikgu tak fenin..

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

wa ka ka ka...bukan sukan dah ni...karnival namanya. Sekolah lain tak segila sukan sekolah kita orang... feninn

Anonymous said...

akak
isk isk...sedih ada frust pun ada...but i'm very proud with d support from parents...sian kita kan?

Anonymous said...

akak...
isk..isk...sedih ada frust pun ada...but i'm very proud with the support from parents...next year tak yah wat khemah lg...kite train bebudak aje...-lin

Anonymous said...

akak kisah sangat la kalah tahun ni. benda2 yang kita patut menang ditidakkan kemenangannya. Lagi akak frust bila target bukan last tu tak tercapai. sampai sekarang masih merasakan kekecewaan tu.