Sunday, February 22, 2009

macam-macammmm

Kakak...tak menang la lontar melontar. Entah kenapa masa hari bertanding, lontarannya tak sejauh masa berlatih. Takut kott. Tak pe. Tahun depan cuba lagi.
Lompat jauh, seperti apa yang aku harapkan, Aina dapat Emas, Shitah cukup dengan Perak. Itu sudah memadai memandangkan Najihah lompat terlalu jauh..maklum laa, dia kan wakil sekolah. Nuryn,...harap dapat yang lagi baik tapi cukup dengan tempat keempat. Tak pe...puas ati daripada tak de langsung nama budak2 umah hijau tahun lepas. Tasya.....harap cuba yang terbaik untuk lompat tinggi.


Ini dia gaya Juara Lompat Jauh Tahun 4 - Nurul Aina Akmar Rohizan

2 hari weekend ni kena gi sekolah untuk khemah rumah ijau. Mummy2 yang datang, orang yang sama jugak. Hari ni tak berapa ramai yang datang...tapi tak pe. Keje jalan jugak. Thanks to Aini yang memasak 2 hari ni. Ada la makanan buat mereka yang kelaparan setelah buat keje tu kan.


Isu yang hangat masa buat keje....



1. Isu bayaran coach. Pening la bila Ms Low mula campur tangan.

2. Isu sponsor....sape nak sponsor makanan budak2 masa sport day? Ibu cuma nak dapatkan sale untuk ayah jer.


Hmm...penat nya. Tak sabar nak tunggu selesainya sport day. Betul tak ann?

3 comments:

ann said...

betul tue kalau tak abis selagi tue laa penat ... sabar laaa .. ann nie nak buat permintaan tahun depan bg laa org lain pulak ann jadi penolong kee.. tapi rasa mcam mimpilah dah tau jawapannya ..

~Yours Truly~ said...

baguslah umah hijau...semangat sungguh...bagus lah mcm ni..tp yg menyedihkan para ibu bapa rumah biru adalah keprihatinan dan usaha guru rumah biru sama seperti tahun lepas..sangat menyedihkan..dan tak surprise la rumah biru agak corot untuk sekian kalinya...frust sgt2...kesian budak2...mereka dah bertungkus lumus tp guru relax je..

~ RoSLizA ~ said...

kak,yang selalu corot ialah rumah hijau. Setiaptahun nonmbor 4. Tahun ni at least tak nak no 4 tu.

Rumah ijau selalunya terbalik ngan umah biru. Derang anak2 murid semangat, kita orang cikgu2 yang semangat.