Sunday, February 15, 2009

Lama tak update

Well, ramai yang notice that this blog tak update lama dah. This is because, i only can online after my husband finish his works at home, n i have to update the school's blog first. That one is more important. Yang ni tak update pun tak menjejaskan sesiapa.

Tak berapa best bila tak dapat online ni. Umah dah siap kemas dah tadi ( cik abang yang kemas...he he). Digital kamera, 2 bijik turut ilang. Lakili, his staff bagi present digital camera yang baru. Canon 10.0 mega pixel with image stabilizer. Best kamera ni coz kita bergoyang atau kamera begoyang atau dua-dua begoyang, still dapat gambar pegun yang cantik. Suka...suka...
Kat sekolah dah macam berlaku. sekarang tengah perang tentang sukan. Hmm...ada rasa yang terdetik tentang rumah hijau tahun ni...tapi tak boleh lagi nak bagi tau. Just wait n see. Being the head of the house....hmm....entah la. Bz. Can't wait for the sports day to go.

Menghitung hari lagi ni. Hmm...nanti Cikgu Amin kata...buat apa menghitung hari? Hari tetap akan datang dan pergi. Aaaa...memang la datang dan pergi. Hitung tu maknanya kita tak sabar nak tunggu tarikh yang tertentu tu tiba. Sama ada kita teruja nak tunggu tarikh tu atau tak sabar nak bagi tarikh tu cecepat berlalu. hu hu. Alaa...dalam math sek rendah pun ada topik times tu. Siap ajar kita cara nak kira tempoh masa. So, tak salah la kita menghitung hari kan Cikgu Amin? Kalo tak tak kan la ada gak lagu Menghitung Hari tu kan...alaa...sape nyanyi ek? Si Kris dayanti tuu..he he

0 comments: