Thursday, December 25, 2008

CERAMIC yang menguntungkan

apa yang belum aku join? ada la tapi dah banyak yang aku join sebabnya aku ni suka mencuba. orang kaya aku pun nak kaya tapi aku ni jenis yang tak tebal kulit muka. so kayap je la aku. antara yang aku join :

COSWAY - still aktif membeli
eCOSWAY - kejap jer.
AVON - beli la jugak
ZHULIAN - kuar modai besar tapi la ni dok jadi tukang cuci barang2 kengkawan jer. Memula kuar modal banyak memang la dapat cek besar. Tapi bila tak leh maintain nak mebeli dan menjual, maka cek pun dah tak nampak dah. Last2 mati je keahliannya.
HERBALIFE - turun la jugak berat sket tapi barang mahal tak leh nak maintain beli. ha ha ha
MELILEA - sedang makan actually untuk kesihatan cik abang tu. numpang je la telan serbuk ijau tu. Ok la jugak. Mahai lagi dari herbalife tu.
MyMODE- still jual prepaid tapi hasilnya tak berapa nampak. sekadar membantu kengkawan yang malas nak gi kedai topup. he he
BIOFeld- Yang ni pun minum sebotol lepas tu tak makan dah pasal susah nak pegi beli.
SURECO - hmm....pun tak berapa best. layanan di kaunter juga tidak memuaskan membuatkan hatiku tidak berapa gemar ke sana.

ada lagi sebenarnya. kat internet ni lagi la. memacam aku cuba. itu ini. banyak gak la.

ada jugak ke kelas ceramah dia orang ni. masa memula dengar kata-kata mereka yang dah berjaya ni, memang la berkobar2. tapi sebab sedar diri, tau kekuatan kelemahan diri kat mana, akhirnya kobar2 yang tadi tu hilang ditiup angin lalu. kalau ikutkan, apa-apa sahaja la yang kita join, memerlukan komitment dan kesungguhan. tebal muka tu memang perlu. memang boleh berjaya, kaya dan raya. tapi aku....ha ha...tak boleh kaya dengan cara itu.

cari punya cari, akhirnya bertemu dengan CERAMIC - memang berbaloi. Dah nampak hasilnya.

barangan ceramic yang dibeli jual

apa yang aku suka dengan ceramic?

1. tak payah jual barang
2. tak payah carik downline pun leh dapat untung bulan2 pasal kita beli barang ngan syarikat, kita jual balik kat syarikat. tak melibatkan sesiapa pun. tapi kalau nak kaya, carik la orang kannn..
3. kalau nak carik downline, tak payah jumpa2. online saja-sesuai la ngan aku yang kalau boleh 24 jam ngadap internet. he he
4. boleh dapat voucer
5. tak payah pakai barang yang dijual beli tu.
6. modal tu kita boleh dapat balik. bukan burn cam tu je kalau barang tak terjual.

alhamdulillah, setelah 7 bulan join, pendapatan bulan ni dah cecah 4 angka. itupun sebab SAJUL tolong suntik orang bawah disamping komitment adik2 dan kengkawan yang percayakanku. TQ u all. sangat sangat sesuai untuk orang yang kulit mukanya tebal, lagi malu nak jumpa orang macam aku. ha ha ha...bukannya aku tak leh becakap tapi ...hmm.....aku tak suka sangat jumpa2 orang ni. ayah, ibu akan tunjukkan yang ibu boleh jugak carik duit. ayah tunggu ya ibu tunjuk catatan ibu. isnin yang dinanti-nanti sekarang ni sebab bonus masuk setiap isnin. ALhamdulillah syukurrrrrrr.

bukti statement bulan november. bulan dis tak abis kira bonus lagi.
ini bonus bulan dis setakat minggu ini. ada seminggu lagi untuk pengiraan bonus sebenar bulan dis.

to SHIMAH, good luck with ur HAI-O. insyaallah berjaya. kalau dah nampak hala tuju, teruskan. kalau sorang menolak, ramai lagi orang diluar sana. liza tolong shimah beli barang ek.

http://www.jutawanceramic.com/index.php?member=liza_yacob

4 comments:

Aku lah Si Pelangi Itu..... said...

wahhhh..luit masuk manyakkk oooo...besttnyaa...so bila boleh belanja kfc cikgu :)?..menarik lak tgk citer biz cikgu ni...agak2 klu sy berkenan nak try bole ke? hehe...

~ RoSLizA ~ said...

haa...akak nak makan kfc or pizza? semua boleh diatur. kita dah boleh redeem dah voucer2 tu. apa salahnya akak nak cuba. bebaloi...he he

BaiDuRi said...

TQ Liza, itu pun dah memadai..insyaallah..kalo ada usaha adalah hasilnya..

Aku lah Si Pelangi Itu..... said...

ok nti kita set date yek..sesambil makan tu bole buat biz talk kan cikgu? hehe