Monday, July 07, 2008

HAPPY BIRTHDAY ABANG


Hari jadi abang yang ke-10. Dah besar anak teruna ibu rupanya. Hadiah apa nak bagi kat abang? Entah la ya. semalam cari bag baru untuk abang tapi tak jumpa yang bekenan. Tambah lagi si Zhaim tido. Jenuh carry budak yang tido tu ke hulu ke hilir. Hari ni nampaknya ayah sibuk. Ibu pulak hari ni puasa so ibu tak rajin nak bejalan pi shopping walaupun ada yang mengajak tadi. Tu pun sempat juga amik kelas tambahan orang yang tak datang. Susah oooo ngajar bidan terjun ni. Tak prepare tak berapa ak confident. Nak ditolak, payah. Tak pe la. Dapat la jugak RM20 hari ni.


hmm....bila nak beli hadiah abang? Abang kata abang tak nak kek. Ibu tak beli pun bang. Nanti tunggu ayah balik. Tengok dia beli apa. Sempat ke ayah menyinggah ke mana-mana kedai?


TUNGGUUUU...apa-apa pun, ibu doakan semua yang baik-baik untuk anak sulung ibu ni. Saaaayang Abang. Muah..muah.

1 comments:

izyan said...

wah ank cikgu dah 10 tahun....
ckp kat dia saya ucapkan 'happy belated burfday'