Friday, July 11, 2008

family day

Minggu ni cikgu2 sibuk bertanya dan tertanya-tanya nak bagi apa dan siapa dapat siapa untuk bertukar-tukar hadiah. Jenuh juga memikir nak bagi apa. seronoknya semua orang nak pegi Melaka esok. Me myself planned to bring not only my family but also my mom, my brother n my sis-Lela. First time la ni nak bawak depa pi bercuti. Memang lama dah nak bawak tapi tak berkesempatan. Ini lah masanya. Hadiah tahun ni pun meriah sungguh. Thanks a lot to Pn. Shila.
Tengah hari while searching for "something" for Alia to wear untuk fancy dress competition, Dod called. Mak kat hospital. Oh Tuhan...janganlah jadi apa-apa. Hmm...rasanya macam tak jadi pegi je. Hadiah yang perlu di bawa ke Melaka dah bagi kat Haslina in case tak boleh pegi. Balik, tunggu ayah, beli hadiah untuk Mdm. H dan terus ke HUKM. Mak kena tahan di wad. Ada kuman dalam paru-paru dia. So we decide not to go to Malacca. Alia bekeras nak pegi. Ok la kakak. Kakak pegi la ngan Puan Raihan. Esok ibu hantar kakak ke rumah Pn. Raihan.

Harap la sakit mak tak berlanjutan. AMINNN..

1 comments:

Aku lah Si Pelangi Itu..... said...

Puan Rosliza, maaf atas perkhabaran tentang ibu Puan. Macam mana dia sekarang? Dah sihat ke? Dah keluar dari wad ke blum. Saya doakan moga ibu Puan akan segera sembuh..AMIN.