Tuesday, June 03, 2008

cuti lagi...

buat apa?
  • tanda paper - dah siap sebelum cuti. cuma seni bebudak tahun 2 je yang belum.

  • tanda buku? - tu hah, banyak lagi kat rak buku tu.

  • bawak anak2 bejalan - setakat pegi DESA WATERPARK je.

  • bawak adik buat buku bank kat bank islam. pastu ke matikan setem pulak kat LHDN. alang2, amik no fail cukai sekali. Hmm...dah kena cukai ar.

  • anta adik masuk USIM - dekat no dengan nilai 3. jaga2 wei..jangan belanja sakan.

  • senin ngan selasa first cuti, pegi sekolah. tanda buku yang ada kat sekolah, juga key-in markah. jemaat ari tu pegi lagi, anto borang edaftar yang dah siap key-in. Tu pun kena marah ngan kakak tu...ooii...tolong sket ee...org buat keje ko. mujur ko orang tua.

  • tu la keje yang paling besau...edaftar. tengah malam semalam baru habis key-in. jenuh. yang nak marah tu, kenapa la korang isi borang pun tak reti? takut sangat nak letak alamat. takut orang pegi rompak rumah ker? satu lagi gaji...apsal tak bubuh? takut orang mintak derma? borang tak lengkap tu rasa nak campak dari tingkap tu. dah la buat keje orang, pastu nak contact dia orang kena la pulak pakai credit sendiri. haa...syima...saya dah buat sesuatu supaya nasya dapat masuk CBN1. he he he.
  • Yang paling tak best ......dah 6 ari dah kena pakai spek itam...sakit mata ar + sakit tekak + demam. tapi keje buat gak...mujur si kecik boleh anto taska. Banyak sangat dosa mata ni gamaknya. baru je nak baik sebelah kiri, dah jangkit ke sebelah kanan. makan2 ngan ajib + helmee, posponed la ek. tunggu saya sihat.
  • ada gak design laman web baru untuk sekolah. hmm...mana cd yang mr ganesh bagi tu? tercabar bila blog ty orang kata lebih kurang maksudnya messy la. here n there benda2 nya. dok compare ngan SK...apa ke nama sekolah tu? haa...dia orang boleh la. sekolah orang kaya. pastu parents yang buat semua.

ada 5 hari lagi cuti. boleh sihat ke ni ek?

0 comments: