Friday, July 27, 2007

setahun lagi...

Sehari lagi umurku meningkat. hari ni dah 33 tahun. Banyak lagi benda yang nak kena buat. Orang yang pertama wish hari ni....RAIHAN. Hadiah pertama pun dari dia. Ini hah hadiah dari Raihan. Cik abang tu sure kena alarm reminder bunyik dulu baru nak ingat. dia yang second wish. hantar SMS jer. Tak ngaper la. Asal ingat. tak dela harap apa-apa dari dia. Memang tetiap tahun pun bukannya celebrate. Student ada gak yang ingat. Adik-adik pun hantar sms. Shima....TQ for the wish. TQ la semua ek . HAPPY BELATED BIRTHDAY to Jele (25hb), x-roomate ANIZAH (26hb) dan Srihani (31hb).

Selamat stand by to Dik Dah dan Masel yang tunggu masa nak bersalin. Si Fathil pun tengah berdebar-debar tu nak mendirikan masjid. 19hb depan majlis kat Kelantan. Akak doakan semoga berbahagia lah ya. Jangan lupa hantar gambar kat akak. Akan ku post kan ke blogku ini. Sorry i couldn't attend your wed day. Dah explain dah ari tu kan.To all kakitangan awam...selamat menikmati kenaikan gaji. Waaa.....aku jugak lom dapat rasa. NAK SALAHKAN SIAPA? Anyway....berbelanja dengan berhemah ya.

1 comments:

Slina Kamal said...

assalamualaikum puan...

selamat ulangtahun yer... maaf lambat wish... maklumlah makan gaji macam saya ni mmg selalu miss.. hmmm tatau laa

jangan lupa tengok n kalau leh belilah magazine saya FRENZ! ok...

semoga puan sentiasa dilindungi olehNya.. amin