Tuesday, July 10, 2007

2 comments
7.7.07 abang sambut birthday di Kulim. Tak de la sambut dalam erti kata sambut yang sebenarnya tapi ibu wish abang awal la kan,...pagi dalam pukul 2.00 di McD Juru. Berenti sat kat situ on the way balik Kulim. Hari yang bz dan memenatkan Sabtu tu. Kenduri kat sebelah Kulim. Balik keesokan harinya. Bertolak pukul 12.00th, sampai KL dalam pukul 6 lebih. Jem la pulak highway hari tu. Ramai gak yang balik kampung. Kalau ada eksiden, sure slow. Bukannya nak menolong pun, tolong tengok jer. Lepas kawasan tu, tak de la jem sangat. Orang Mesia memang camtu ek. Sampai kat Petronas Hulu Kelang, tayar pecah pulak. ALAMAK..........kedai mana bukak masa tu. hari Ahad,.....biasala. Kesian cik abang kena tukar tayar. Penat kenduri pun tak abis lagi.

hari ni 10.7.07, abah masuk hospital. Usus tersumbat la pulak. Wayar dah masuk kat idung. Hmmm.....

2 comments: