Thursday, September 14, 2006

Memacam Cerita

Lama tak masuk blog. Susah nak singgah CC. Wahai kengkawan, please send me sms to 0172793932 ya. I lost my handphone a few weeks ago. Somebody cut my pocket to get my hp. Still no sama cuma no phone semua ilang la sudah. Aini nanti mesej akak ya. Fathil pun sama ya. Semua la....

Bulan 5 kak Monie dah bersalin begitu juga Maselinawati. Dua-dua dapat baby Boy. Kak Monie anak keempat, Masel anak pertama. Bulan 8 ramai juga yang bersalin. Yusniza juga dapat baby boy(firs baby), Kak Zura CBN dapat baby girl(baby keempat yang kesemuanya girl), Zuraida pun dapat baby boy( first baby). Yang terbaru, Zarina X-CBN teacher juga dapat first baby,...baby boy. Coming soon, Mardiana dan Aini. Dua-dua cikgu CBN. TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH. oppss...Aini dah bersalin baby boy ( Muhammad Haziq )beberapa hari sebelum blog ini diupdate. Ramainya baby BOY! . 3 Oktober 2006 Mardiana pula melahirkan baby boynya yang pertama setelah memiliki 2 orang puteri sebelum ini. Tahniah. Dah boleh rehat dah awak. Gambar aini dan mardiana sebelum bersalin.

First time menyambut Hari Guru sebagai guru yang sebenar. Seronok betul. CBN girls ni memang murah dengan hadiah. Banyak betul hadiah bawa balik masa tu.Dah la umah tinggi. Jenuh nak mengangkat naik ke atas tu. Memacam ada........Tudung, brooch, bekas jewellery, bunga tu biasa la, frame, mug,...memacam la. Macam ni rupanya hari guru. Anak pulak sibuk suruh kita belikan cikgu-cikgunya hadiah. Ok la. Carik la kami hadiah yang berpatutan dengan budget yang ada. Bebudak tu asalkan bagi hadiah ok jer.

Second time dinyanyikan lagu happy birthday kat sekolah. Bebudak ni memang sibuk cungkil bila birth date cikgu. Seboleh-bolehnya nak tahu. Hadiah yang tak pernah dapat sebelum ni diberikan oleh Rebecca dan adiknya Stephanie - Pasu dengan pokok buluh diletakkan dalam gel hijau. THANK YOU VERY MUCH dear.

TAHNIAH to one of my mentee masa kat ITTAR, HALIDAWATI IBRAHIM yang telah melangsungkan pernikahannya dengan jejaka pilihan hatinya pada ... tak ingat la pulak. nanti la update lagi.

TAHNIAH buat semua x student yang sekarang dah bergelar student UNITAR yang konvo minggu lepas. Linda and the gang,....TAHNIAH. I wish i was there.

TAHNIAH buat semua nak muridku yang telah berjaya (tempat pertama ) dalam pertandingan nyanyian lagu patriotik sempena sambutan hari kebangsaan peringkat sekolah. Cikgu puas hati la tengok you all punya semangat. Tak sia-sia amik masa BM kita tu. Tak sia-sia juga cikgu pinjam kain pelekat Atuk Akob. Tahniah juga sebab menang tempat kedua pertandingan menghias kelas sempena sambutan yang sama. Habis ink printer cikgu mencetak bendera. Kelas kita memang dicemburui..... he he. Kelas terbersih tu memang kita punyer.

TAKZIAH buat x-student Shahril_1117 yang telah kematian ibu tercinta sehari sebelum bermulanya puasa Ramadhan 2006 akibat penyakit leukimia. Semoga rohnya dicucuri Rahmat.