Saturday, March 03, 2018

ICE CREAM STICKS BOMB

0 comments
#kisahbalingbelakang
GIMIK PELANCARAN MAJLIS WATIKAH PENGAWAS

me with my task. Gimmick. kalau tak,... hiasan pentas. gitu ler keje ambe.

this was the gimmick which i prepared with my team mate (derang dok partnerkan i ngan mek Limoh ler ning ) for majlis watikah pelantikan. puas kami pikir2. last2 nak buat ni.

sumber ehsan dr pakcik tubeAWAK.


 ni kat bawah ni video masa kami berlatih dengan sumber terhad.
i love to watch these video sbb suka dengar mek gelak. gelak dia tu membuatkan kita boleh gelak sekali. bukan sekali malah berkali-kali.

last sekali mek kata...SAPA NAK KUTIP? hah...memamg jenuh nak kutip apatah lg masa bebetul kita buat sepanjang2 yang boleh. 


bepeluh2 pagi tu weih nak siapkan sebab nak mulakan tu bukannya senang. beberapa kali kena bukak youtube tu balik. buat2 tak jadik..buat lagi dan lagi. masa nak mula majlis dah dekat...memang ketar la.

Briefing kat sarjan yang bertugas. 

dah mula. huhu..sampai suku perjalanan dia stop. silap ticer la tu tak cek. nanti tgk dlm video penuh.

nampak tak? nampak tak?

ok meh kita tgk video
nampak tak ticer terpaksa interrupt jugak tu. haha. 

balik umah budak ni pun nak buat jugak.
of kosh ibu yang buat. tp yg seronok dia la, 

tq kepada cikgu Ruhana Zjanis yang provide stick yang banyak. mujur la. cari kat DIY tak dek yang besau.

0 comments: