Saturday, December 08, 2012

bersiaran dari buraq

lama tak bersiaran.  masih x suka dengan apa yg berlaku. will forgive but never can forget.

hr ni coti jd kami jenjalan. suker benar ler bebudak ni. seminggu teperap kat umah walaupun ada gak la pepetang bawak derang main2 di kawasan sekitar. bosan.

pagi lepas sarapan kami keluar mengikut ayah setelkan kerjanya di Jalan Bukir Raja. Dekat ngan Mid Valley tuuu

selesai yg tu gi parking kat tesko mutiara damansara. then kami walk2 lalu the curve n lalu ikea n lalu ikano. alaa setakat lalu2. cik abang ai mmg kalau jalan tu jalan jer la. nak memerhati itu ini mmg tak berkesempatan. dr ikano patah balik ke the curve lalu laluan bawah tanahnya n sampai semula ke tesko. sebenarnya nak membeli barangan keperluan di tesko jer. kah kah. jauh benar pg. tesko ampang  kan ada puan..kata x-studentku. he he..saja la sesambil bejalan.  yang dekat tu selalu kehabisan  barang. semua nak menyerbu tang tu.

keluar tesko singgah subang pulak beli cool blog yg tak berjenama tapi sedap. lokasi : sebelah Restoran Jaring. Peh tu kami balik anta barang kat umah-pasal ada barang basah, n bergerak ke Megan Avenue. Haa...ni la tempat kami lepaks sampai skrg. ni dah nak balik dah ni. Saja bagi Naufal yg  baru dapat kaki belatih bejalan. he he. ayahnya tu nak buat keje la tuu.

ok. naufal dah mengamuk. nak balik dah .

0 comments: